<

У Нововолинську хочуть закупити святкову ілюмінацію на півмільйона гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:33 | 15.03.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарів 29

Виробниче управління комунального господарства Нововолинської міської ради планує закупити святкову ілюмінацію – світильники та освітлювальну апаратуру на 500 тисяч гривень.

Про це відомо із сайту публічних закупівель ProZorro. 13-го березня опублікований відповідний тендер.

Предметом торгів є світильники та освітлювальна арматура: 28 комплектів святкової ілюмінації (перший вид світлова конструкція – Кронштейн), 15 комплектів святкової ілюмінація (другий вид світлова конструкція – Кронштейн), 1 штука святкової ілюмінації (третій вид світлова конструкція – Перетяжка), 1 штука святкової ілюмінації (четвертий вид світлова конструкція – Перетяжка).

Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 15 червня 2019.




коментарів: 29
  1. тьма бездомних агресивних псів у вогнях святкової ілюмінації)) неймовірне видовище!

  2. Не проти , за все життя хоч це добро для нас. Ну і звісно собаки не нападуть , може….

  3. А на 15 і5 не можна хоча освітлення зробити щоб мешканці безпечно ввечері ходили щоб в арках не грабували і фейси не били

  4. Можливо за ці гроші краше налагодити освітлення вулиць, які не є центральними.Користь для мешканців темних вулиць та провулків буде більшою.

  5. Вам що не має куди грошей діти? Зробіть в дворах, щоб темно не було і щоб ліхтарі по тротуарах горіли. Невже у нас в місті проблем більше не має?

  6. Навіщо те, що не на благо місту, а замилення очей. Максимально всі допустимі гроші повинні йти на безпеку міста та розкриття злочинів. Де камери? Нашому місту з 300 камер не помішало б, щоб муха не пролетіла. Вже годинник скільки часу стоїть, а толку… Обурення

  7. Згідна з коментарями..краще зробити вулиці світлими..там дітки ходять..люди літні.

  8. і не забуваємо про відкати , а це 10 – 20 відсотках !цікаво , хто в міськвиконкомі сидить на закупівлях ? напишіть будь ласка прізвище цієї людини .

  9. Як асфальт на вулиці, де жахливе болото, прокласти, то в них коштів немає, а як пів мільйона на х…ню витратити, то одразу й з радістю… Виродки… Що б ви здохли в страшних муках!!!

    • Врятуйте наше місто від оскалених зубів собачих зграй і воронячого гармидеру ,яким заполонили наш міський парк, то тоді ілюмінації будуть чимось доречним .

    • А я ще і нововолинську владу разом з трубами поміняв, але в першу чергу-комунальне тепло на індивідуальне!

      • Шановна! Так на інжівідуальне опалення ми перейднмо вже незабаром, бо теплокомуненерго вже канає. Але про красу вечірнього міста теж треба думати!

        • Про яку красу вечірнього міста? Коли йдеш вечером і думаєш чи ніхто в темноті тебе по голові не вдарить. Ото красота: темнота скрізь, а в центрі міста ілюмінація яскрава.

        • Шановне, я тільки “за”, але починати було б краще з асфальту і освітлення.

  10. Будем місити ногами болото на розбитих дорогах, зате в світлі святкової ілюмінації. Романтика б***ь

  11. Як поновити майданчик на 6-м м-н,то грошей нема ,а він у аварійному стані. Ходила на прийом до наших депутатів,то у вас в сусідньому дворі є майданчик хай туди йдуть.А нічого що там повно діток також,казав приїду особисто подивлюсь і дам письмову відповідь на ваш запит за пів року так і не дочекалась. Пси літають кидаються на людей також грошей нема. А на всілякі цацки гроші найшли.

  12. !!!Траву спочатку хоча б раз на рік косили біля будинку,а то торішні бадиляки сухі досі стирчать—-тоді місто сяятиме і без тої ілюмінації.СЛАБО чи як

  13. Це передсмертна агонiя мiсцевоi влади , деб, що урвати ,щоб закрити щоб привтаснити , щоб купити або побудувати щоб вiдмити .Хлопи користуються моментом.

    • Ти вже скільки років це поаторюєш, а алада квітне і уходити не збирається. На наступних виборах її нововолинці знову оберуть

  14. Краще б ліхтарі повісили) а то живемо в районі колишнього магазину Корова, біля мера) страшно ввечері додому йти.. темнота

  15. Хм….а можливо краще відремонтувати дороги і хоть трішки вирішити проблему з собаками?…
    Та ні, краще зроблю вигляд, що думаю про народ)

  16. Так для нашого « спокіного» міста ще замало ліхтариків !!!!!! Краще б на ту суму з міського бюджету камерами відеонаглядумісдо дооснастили !!!!!! Щоб весь безпридєл , що робиться трохи записувався , а не освітлювався святковою ілюмінацією!!!!!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця