<

Третій день протестів: колектив шахти №9 «Нововолинська» прийшов до стін «Волиньвугілля»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:21 | 5.09.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарів 5

Акція протесту гірників шахти №9 «Нововолинська» триває третій день. Колектив прийшов до ДП «Волиньвугілля», щоб висловити свої вимоги.

Нагадаємо, 3-го вересня гірники 1-ї зміни шахти №9 відмовилися приступати до роботи, вимагаючи виплатити заробітну плату за липень та серпень.

В.о.генерального директора «Волиньвугілля» Андрія Пилипюка не було на місці, він поїхав у Міністерство енергетики та вугільної промисловості “вибивати держпідтримку”, щоб виплатити заборгованість. Зустрівся з шахтарями його заступник.

Серед присутніх лунали фрази, що Пилипюк відстоює інтереси лише шахти «Бужанської», виконує накази “смотрящого” Андрія Венгрина та про те, що не відправляють вугілля з 9-ї належним чином.

У кінці зустрічі голова профспілки Василь Гура повідомив, що на копальну з області їдуть слідчі. Кожному працівникові потрібно буде написати заяву про “незаконну невиплату заробітної плати”, в якій вказати суму заборгованої зарплати.

Детальніше – у відеозаписі.

https://www.facebook.com/bugorgua/videos/2140827232857855/




коментарів: 5
  1. Ну зрозуміло Гура з Юрківом обурюються, бо їх від цицьки Зоріна відірвали. А решті що не так?

  2. А маніпулятор гура капітальний.і всю відповідальність з себе зняв.

  3. Шанувальник Андрій Петрович та едітор Наталія Семенівна не пишіть більше дибільні коментарі !!! Працівники 9-ї шахти і так розуміють що ви за га*но , тому хлопці і без вас розберуться і розставлять всі крапки над і.

    • Хоч одна адекватна людина….а ті критики типу шанувальника,едітора і бідзюри( навмисне з малої літери,бо до великої йому ще рости) вже реально в печінці сидять і навіть коли не знають ситуації зсередини але поради завжди дієві дають

  4. Як на мене то усі страйки по вказівці Зверху
    Як би не так то приїхали у вівторок коли там був Сапожніков і інші.Вони там собі грамоти і медалі давали….а за що ?
    Але була вказівка Гурі не чірати.Звичайно що багато хто знав ,що там урочиста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця