<

Тіло загиблого бійця на Сході зустріли в Нововолинську та провели до будинку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:23 | 12.05.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
46
/ коментарі 3

12-го травня близько 10:15 тіло загиблого на Сході військовослужбовця із Луганської області привезли до рідного міста Нововолинськ. Героя зустріли на колінах, з прапорами в руках, та провели автомобіль до будинку, де рідні будуть з ним останню ніч.

Попередньо, о 9:00, тіло загиблого Олега Пушкарука на колінах зустріли біля Володимир-Волинської міськради, де відбулася коротка молитва за упокій. Зустріти героя туди ж приїхала і вдова військового. Під вигуки “Герої не вмирають” провели автомобіль до Нововолинська.

На в’їзді до міста зібралися зустріти тіло його близькі, друзі, учасники АТО, місцеві активісти, військовий комісар Олександр Плужник, його заступник та інші  військові. Був також депутат Нововолинської міськради Володимир Шаповал, заступник міського голови Володимир Рожелюк, керівник поліції та інші небайдужі люди.

Зустріли автомобіль з тілом бійця на колінах та висловили співчуття вдові та родині загиблого. Далі загиблого військового, у супроводі колони з близько 25-ти автомобілів, повезли до будинку, де він проведе останню ніч.

На під’їзді, по проспекту Дружби, героя зустріли студенти Нововолинського електромеханічного коледжу.

Ніч він проведе вдома, а в неділю, 13-го травня, відбудеться поховання.

В неділю, 13-го травня о 13:00 розпочнеться поховання. Із дому, за адресою проспект Дружби, 15, тіло бійця понесуть на руках на майдан Незалежності. О 13:30 розпочнуться заходи зі вшанування пам’яті Олега Пушкарука.

У Свято-Духівському Соборі о 14:30 пройде прощальна служба. Поховають бійця на старому кладовищі, там в останню путь проводитимуть о 15:00.

Нагадаємо, що зранку, 9-го травня, стало відомо, що поблизу Золотого Луганської області під обстрілами загинув 49-річний нововолинець Олег Пушкарук – військовий 14-ї окремої механізованої бригади, який проходив службу за контрактом. Вдома на нього чекала дружина та двоє маленьких діток.

Висловлюємо співчуття родині загиблого Героя.

Відео Нововолинського інформаційного порталу.




коментарів: 3
  1. А ще велика подяка Курстаку Валерію та його друзям волонтерам Андрію та Валентину. Валерій організував поїздку та привіз Героя до Нововолинська. Хлопці неспали дві ночі, зробили все для того, щоб швидко повернутися назад. В машині зробили неймовірний холод, щоб при такій жарі довезти. Автомайдан зустрів їх у Луцьку, потім зустріли та провели в Володимирі-Волинському, а потім вже зустріло рідне місто. Низкій уклін ВАМ наші любі волонтери! Ви найкращі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер