<

Нововолинську прокуратуру віднесуть до юрисдикції Володимир-Волинської місцевої прокуратури

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:37 | 19.12.2014 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарі 3

У відповідь на вимогу звільнення працівників прокуратури Нововолинська громадські активісти отримали письмову відповідь. Із документа дізнаємось, що з набранням чинності 26.04.2015 в цілому нового Закону України “Про прокуратуру”, місто Нововолинськ буде відноситись до юрисдикції Володимир-Волинської місцевої прокуратури. 

Також активістів попередили, що акції протесту можуть нести за собою відповідальність, якщо будуть заважати діяльності прокуратури.

Активісти Люстраційного комітету міста Нововолинська обурені відповіддю, і вважають документ, швидше “відпискою” і тому протистояння, вочевидь, буде продовжене.

Знаєте, Олександре Володимировичу, проти вас, як людини ми нічого не маємо. А ось, щодо вашої службової бездіяльності на займаній посаді, як вбачається, про що вас було повідомлено письмово і не один раз – так. Виконуйте Конституцію України та закони, у тім числі й про прокуратуру, і все буде добре. Не прикривайте скомпрометоване, неодноразово, місцеве начальство, не надувайте щоки, не ставайте у позу – ви слуга місцевої громади, яка утримує вас і вашу родину. – звертається Люстраційний комітет міста Нововолинська до прокурора.

Міська община є найвищою місцевою владою. Громадські активісти міста – «Громадський люстраційний комітет», «Самооборона Нововолинська», ГО «Волинські патріоти», ГО «Україна + Польща», ГО «Координаційна рада» та мешканці Нововолинська діють у цілком законні, конституційні способи спротиву неправді, беззаконню і корупції, намагаючись відстояти свої права і свободи закріплені Основним законом Держави та низкою міжнародних документів ратифікованих Україною. Ваші твердження про позбавлення функцій нагляду прокуратур, відповідно до нових положень «Закону України про прокуратуру», не відповідають дійсності. Конституція України, яка згідно ст. 8 має найвищу юридичну силу, не змінювалась. У розділі VII «Покуратура» все залишилось, як ї було. (фотокопію додаємо). – зазначає  Люстраційний комітет міста Нововолинська.

prokuror_00001
prokuror_00004
prokuror_00005
prokuror_00006




коментарів: 3
  1. Прокурори,мусора!!!сбушники і зостальне уркотворення в законі….тепер замислимося над відповіддю Шпоти,читаючи його маразм..”виключно!!!! у формі представництва інтересів громадяна, або держави в суді у визначених законом порядку та випадках”—ви без захисту суддів, не розумієте,що нічого не варті і взагалі нахера сюди приходите чинити беззаконня і свавілля, так і без вас є кому це робити,є кандидати економічних наук, орденоносці, і просто фулеї.які самі цього не розуміють.Шпота!!! пізно пити боржомі!!! Глянь на небо, бачиш червоне —- це за тобою….

  2. Як самовпевнено і насмішкувато поглядає з фото певна особа. Це багато про що говорить.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця