<

Прокуратура Нововолинська не взяла до уваги пропозицію Президента України?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:23 | 14.10.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
5
/ коментарі 3

Відповідно до указу Президента України №576/2015  Петра Порошенка, 14-го жовтня на державному рівні святкують День захисника України.  Також, в цей день всім державним установам, підприємствам та організаціям пропонується вивісити блакитно-жовтий стяг на будівлях. 

«Президент підписав указ, згідно з яким щорічно у День захисника України (14 жовтня) пропонується органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам, організаціям та об’єднанням громадян установлювати (вивішувати) державний прапор України», – йдеться у повідомленні прес-служби Президента.

Так, журналіст інтернет-видання “БУГ” не помітив державного стягу на будинку в якому функціонує прокуратура міста.




коментарів: 3
  1. Так. На передостанньому пікетуванні нововолинської міської прокуратури, на будівлі, протестувальниками був установленй державний Прапор України. Прокурор О.Шпота ігнорує державну символіку. Прапора вже нема. Прокурор Шпота, очевидно, вважає що живе у Гондурасі чи Болівії. За моїми даними, у Луцьку, незабаром знову, вже вкотре, змінять обласного прокурора. Ним, замість Дмитра Чепіжака буде Марченко Дмитро Петрович. Будемо надіятися, що за Чепіжаком піде й лацюга Шпота. Та, ось запитання: Чи отримали квартири, перший у Луцьку, а другий у Нововолинську?

  2. …..замислився…..забувся…що ж буває
    Чекаю рекцію самого Порошенка і пШокіна.

  3. Щойно по каналам дізнався новину яка збентежить свідомих громадян.
    Президент присвоїв чергові генеральські звання мужленку і полтораку…
    Ось така “відзнака” за Іловайськ,Дебальцево і інші котли “генералам”.
    Залишилось сподіватись на відзнаку прокурору Шпоти О.В. і ерекцію!!!! геніально “молодого” генпрокурора шокіна на цей саботаж з держпрапором.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця