<

Погане освітлення прибудинкових територій, відсутність лавочок, – на що ще скаржаться жителі Нововолинська?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:54 | 13.03.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарі 4

Жителі Нововолинська неодноразово зверталися до депутата Нововолинської міської ради Руслана Соловйова, нарікаючи на погано освітлену прибудинкову територію, паркування машин у невідведених для цього місцях, аварійний стан дерев.

Мешканці міста постійно скаржаться на “стоянку”, що утворюється у базарні дні на бульварі Шевченка.

“Питання не одноразово обговорювали у міськраді. Там кажуть, що ця земля є приватною. Ніхто навіть не знає, хто є її власником і не намагається це вияснити. Ми пропонували виділити кошти, аби якось обгородити територію, але це питання не підтримали”, – розповів депутат.

Мешканці будинку №6 на вулиці Героїв АТО нарікають на те, що прибудинкова територія погано освітлена. До то ж не вистачає дитячого майданчика і лавочок.

Жителі провулку Новий уже 2 роки скаржаться на аварійний стан дерева, що росте на їхній вулиці.

“Начальник ВУГК сказав мешканцям, аби зрізали дерево за свої кошти. Але ж на обрізку дерев закладені в бюджет. Якби у дворі в себе, то зрозуміло, що за власні гроші, але це ж на загальній вулиці”, – зауважив Руслан Соловйов.




коментарів: 4
  1. Ви на 5-6-15-й мікрорайони зайдіть. Місиво з грязюки, асфальту немає, у дворах не те, що світла та лавочок, тротуару немає. Через 5-ту школу неможливо пройти, бо дерева попиляли, а прибрати немає кому, так і ходять діти та дорослі, з гілок уже місиво. Не здивує, якщо хтось ноги покалічить.Добре, що хоч якісь люди потроху ті дерева розтягують по садибах машинами, на дрова. Біля будинків 6-го м-на потрібно організувати якусь переправу, бо у взутті там пройти неможливо через болото та відсутність тротуару, а ті шматки, що ще вишкирились обліплені собачим лайном.Біля 9-го садочка автомобілі змісили вщент те болото, діти йдуть до школи по щиколотки у бруді. Не дорога, а ринви з болота.

  2. Краще хай жителі Нововолинська скажуть чим вони задоволені…А депутатам потрібно підняти питання про оголошення конкурсу на посаду керівника управляючої компанії…Чи Чайку вже призначили?

  3. ПОСТАВТЕ СМІТТЄБАКИ З КРИШКАМИ, ЯК У ЛУЦЬКУ, БО НІЯКИ ЗАГОРОДКИ НЕ СПАСУТЬ МІСТО ВІД ЗАГАЛЬНОМІСЬКОГО СМІТНИКА. ЦЕ У МІСЬКВИКОНКОМІ МАЄ БУТИ ПИТАННЯМ НОМЕР ОДИН.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця