<

Подано апеляцію. Вирок Циплакову – це абсурд, – Ігор Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:10 | 23.11.2022 / Іваничі, Володимир, Нововолинськ / , , , /
Перегляди
7449
/ коментарів 6

Поліцейський з Нововолинська Віктор Циплаков, якого вже більше півтора року тягають по судах через те, що він зупинив авто з п’яним прокурором за кермом, на днях отримав цілком несправедливий вирок суду.

Такою думкою ділиться на сторінці у фейсбуці народний депутат Ігор Гузь.

Нардеп зустрівся з Віктором Циплаковим і запевнив, що він та його команда “будемо допомагати правоохоронцю, який змушений боротися з кумівством та корупцією, щоб виправдати свої дії та, врешті, знайти справедливість”.

Наразі подано апеляцію. Ігор Гузь особисто відвідає наступне засідання суду.

“Суспільство розуміє всю абсурдність ситуації, коли правоохоронець змушений відповідати перед законом за те, що захищав громадян від п’яного порушника за кермом!

Віктору Циплакову допоможе суспільний розголос.

Не стійте осторонь: підтримайте справедливість!”.

Нагадаємо, що днями засудили поліцейського, який, намагаючись затримати п’яного прокурора з Нововолинська, зайшов у приватний двір.

11-го вересня 2020 року в Нововолинську правоохоронці отримали повідомлення про те, що водій Opel керує автомобілем, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Поблизу будинку на вулиці Сковороди,15 вони зупинили автомобіль Opel Insignia, оскільки водій був не пристебнутий пасками безпеки. Як виявилося, за кермом перебував прокурор Володимир-Волинської прокуратури Микола Троцюк.




коментарів: 6
  1. Керівники не відповідають своїм посадам, можу пояснити в особистій розмові, тупо прикро що таким чином керують нашим містом, я інженер і розумію про що пишу і не розумію що ці хлопці роблять

  2. Бухий прокурор наражає людей на небезпеку ,в відповідає поліціянт.таке можливе тільки в країні де правова система геть совкова і корумпована .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок