<

У Нововолинську відзначили Водохреща купаннями

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:19 | 19.01.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
26
/ коментарів 20

19-го січня християни святкують Водохреща – третє найбільше свято, яке завершує цикл Різдвяних свят. У Нововолинську біля Успенского монастиря цілий день мешканці міста занурювалися в крижану воду.

Вважається, що у цей день освячена вода у водоймах стає цілющою. Від самого ранку всі охочі скупатися приходили до ставка у Низкиницькому монастирі разом із сім’ями та друзями.

Світлинами цілий день мешканці діляться у соцмережах. Пропонуємо вам переглянути добірку фото з інстаграму як нововолинці святкували Водохреща.

https://www.instagram.com/p/Bs0C-99hbeM/
https://www.instagram.com/p/Bs0lhfBhtot/
https://www.instagram.com/p/Bs0Kx9EhkRR/
https://www.instagram.com/p/Bs0n298hbct/
https://www.instagram.com/p/Bs0elX7HQIe/
https://www.instagram.com/p/Bsz7AaQB40k/
https://www.instagram.com/p/Bs0mdIohXAN/
https://www.instagram.com/p/Bsz8rQthvHy/
https://www.instagram.com/p/Bs0UV4lhHGs/
https://www.instagram.com/p/Bs0hXndhg0l/
https://www.instagram.com/p/Bs0pkKGhosw/
https://www.instagram.com/p/Bs0rKrsAFb5/
https://www.instagram.com/p/Bs0tYFPhl2z/
https://www.instagram.com/p/Bs0wTY5Bj0c/
https://www.instagram.com/p/Bs0KgSkBY45/




коментарів: 20
  1. чув вчора розмову двух таких”хрещенців”як вони купалися в ополонці вчора, але як гарно розповідали)))) Будучі пяними, з матом перематом та йшли на якусь бійку. от вам й ваше хрещення)))))))))))) лол

  2. От і я про теж. Ні службу в церкві, ні хреститись не вміють, зате скупнулись і в інстаграм викинули фотки

    • Вмію хреститись і фотки і інстаграм викладати :

      А Вам тільки зі свого зашмальцьованого дивану комети писати! Пішли б, відстояли службу і покупатились в ополонці, раз такі розумні!

  3. Як би там не було: РПЦ чи ПЦУ – КЛАС! Нема КПСС та ВЛКСМ! Нема СССР! Немає атеїстів, комуністів, комсомольців, піонерів, жовтенят і богоборців. Немає парторгів, КГБ, колгоспів, лекторів, уповноважених по збору урожаю, зябі та оранці… І слава Богу, ЩО ВИ ЦІЄЇ ГИДОТИ НЕ ЗНАЄТЕ! Все буде Томос. Дякую, щиро, організаторам. Дівчата і хлопці, жінки і мужчини – старі, малі, зрілі та юні. Ви – незрівнянні! Я гордий за вас.

    • кляті комуняки показали, як можна підняти навідь таку селюковську державу, як ця, і в яке лайно вона падає, якшо її залишити саму на себе

    • скільки пафосу… того нема, сього нема… розкажить, шо є… наркомани, бомжи, шахтарі без зарплати, пенсіонери замерзаючі, діти, змушені жити без батьків-заробітчан, простіша медична допомога за шалені гроши (біопсія за 25000 – мама рідна), мінус 15 млн. населення, відсутність будь-яких перспектив у молоді і у країни в цілому… і він гордий… псіхіатр, аууу !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця