<

Міністерство знову проігнорувало Гунчика: нового директора шахти №10 “Нововолинська” призначили без погодження губернатора Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:55 | 3.09.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
8
/ коментарі 3

Новий директор нововолинської шахти №10 Сергій Кожушкін приступив до робочих обов’язків вже 31-го серпня. Його, як і попередника Миколу Рака, у Міністерстві призначили на керівну посаду без погодження губернатора Волині Володимира Гунчика.

Родом новий керівник зі східної України. Окрім нього, зі Сходу на шахту прибули ще два штатних працівники. Є інформація, що новопризначеному директорові дали посаду без погодження його кандидатури головою облдержадміністрації Володимиром Гунчиком.

За інсайдерською інформацією, написати заяву на звільнення Миколу Рака підштовхнула його дружина. У власності колишнього директора є бізнес в Туреччині, на попередній посаді у нього небагато перспектив, з огляду на те, як занепадає вугільна галузь в нашому регіоні.

Керівник профспілки шахти №10 Василь Прадід стверджує, що тиску на попереднього директора не було ніякого. Він показав себе з хорошої сторони, і працівники хотіли б, щоб він лишився. Хоч йому пропонували відкликати заяву, він відмовився.

“Новий керівник посильно береться за порядок, за роботу. А як далі буде – час покаже. Робітники поки приглядаються до керівництва. Поганих відгуків про нього немає.”- зауважує Василь Прадід.

Шахтарі звикають до нового директора і відвикають від Миколи Рака, у грандіозних планах якого була добудова копальні №10. Напрошується питання: чому область не має впливу над призначенням посад і чи не присилають з Міністерства сюди людей, яких потім можна використати в своїх цілях? Адже збоку це виглядає як контроль вугільної галузі Волині.




коментарів: 3
  1. Шахта №10 “НВ” є об”єктом центрального підпорядкування. Призначення її керівництва згідно законодавства є виключною прерогативою Міненерговугілля! Прерогативою пана Гунчика є право призначення керівників обласного підпорядкування!

  2. з подачі радника міністра Олександра Крука в Волиньвугілля теж протолкнули “козачка” зі сходу Стасюка В.Г.Як генеральний директор невпирався заставили і всунули головним інженером на шахту Бужанська як це розуміти.Почали своіх спеців внедряти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа