<

Хотіла звільнитися староста Грядівського округу Наталія Яковинець, депутати рішення не підтримали

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:05 | 15.02.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
16233
/ 1 коментар

15-го лютого на сесії Нововолинської міської ради розглядали рішення про дострокове припинення повноважень старости Грядівського старостинського округу Наталії Яковинець.

Яковинець 9-го лютого написала заяву на звільнення за власним бажанням. Рішення про дострокове припинення повноважень старости повинні затвердити на сесії громади.

У сесійній залі почалась дискусія, адже це стало несподіванкою для депутатів, дехто з них зазначив, що Грядівська громада задоволена роботою старости, що вона справляється добре зі своїми обов’язками, і що вони не хочуть голосувати за таке рішення.

Вони вирішили запитати у старости причини звільнення. На засіданні вона розплакалась, сказала, що написала заяву за власним бажанням та попросила обранців громади підтримати рішення.

Депутат від Грядівського старостинського округу сказав, що у нього, як депутата та директора Грядівського ліцею, склалися хороші, ділові відносини зі старостою.

“Вона дуже відповідальна та старанна, часто допізна засиджується на роботі, компетентна. Я категорично проти її звільнення і більшість жителів сіл підтримують її. Звичайно є критикани, яким завжди все не подобається, така категорія людей існує і буде існувати. Пропоную це питання про звільнення не виносити, а дати можливість старості й далі працювати на користь старостинського округу” – зазначив він.

«За» звільнення старости проголосувало 16 депутатів, рішення не прийняли.

Фото – Нововолинська міська рада




один коментар
  1. Дві замісниці міського голови,староста громади…цікаві думки приходять в голову…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця