<

Два брати грабували серед білого дня магазини в Нововолинську, одного затримали

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:41 | 29.08.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
16
/ коментарі 3

28-го серпня близько 16:00 двоє чоловіків в продуктовому магазині на 5-му мікрорайоні нанесли кілька ударів продавцю та викрали з каси близько 3000 гривень.

Про подію повідомили правоохоронців, одного зі злодіїв затримали. Як розповів начальник Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук, крадіжки та грабежі з магазинів на території міста неодноразово вчиняли раніше судимі два брати.

Цього разу одному знову вдалося втекти, нещодавно він тільки вийшов з місць позбавлення волі. Затриманому 37-річному мешканцю Нововолинська, який перебував в розшуку, повідомлено про підозру.

Інтернет-виданню “БУГ” надіслали відео, як злодії грабують серед білого дня магазини міста. Заходять двоє, один відволікає продавця, інший забирає гроші з каси.

Екіпаж поліції охорони діяв оперативно і професійно, одного з підозрюваних за грабіж затримали за лічені хвилини, – повідомляє управління поліції охорони у Волинській області.

Оперативне сповіщення та достатність прикмет грабіжників дозволили поліцейським охорони оперативно затримати одного з чоловіків , який приймав участь у пограбуванні магазину.

Нагадаємо, Жоріка, який обкрадав магазини Нововолинська, посадили за ґрати на 4 роки. БУГ публікував відео з камер спостереження, як злодій за 20 секунд вкрав пральний порошок з одного із місцевих магазинів.

Брати ж крадуть не продукти та речі, а гроші з каси магазинів.

Фото на головній – скрін відео від 21.08.19 з камер спостереження в одному з магазинів




коментарів: 3
  1. Навіщо писати вдарив продавця якщо видно що це банальна крадіжка і ніхто нікого небив .просто крадіжка це легкий злочин а розбій тяжкий

    • Ви читаєте, все ж наче пояснили. Відео з іншого дня, 21 серпня. Крадіжка чергова і затримання відбулося 28 серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця