<

Для осіб, засуджених до покарання, провели зустріч з соціальними партнерами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:29 | 21.06.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Днями у приміщенні Нововолинського міського центру зайнятості відбувся День відкритих дверей для осіб, засуджених до покарання, що не пов’язане із позбавленням волі. В заході взяли участь 5 таких осіб та служби міста, що безпосередньо працюють з цією категорією громадян.

Зокрема, це  директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Лілія Бойко, старший інспектор Нововолинського міського відділу кримінально-виконавчої інспекції Мирослав Ніткевич, фахівець соціальної роботи із суб’єктами пробації   Марина Харченко, директор центру зайнятості Ігор Кантор та начальник відділу активної підтримки безробітних Ірина Лимар, – повідомляє сайт міськради.

Під час зустрічі учасники ознайомились з роботою відділів та послугами, які надає служба зайнятості, з професіями, актуальними на місцевому ринку праці, дізналися про особливості пошуку вакансій за допомогою тач – скіну, проходження професійного навчання для здобуття робітничої професії.

Директор центру зайнятості Ігор Кантор розповів про ситуацію на ринку праці, із переліком актуальних вакансій та акцентував увагу, що тільки працююча людина може повноцінно відчувати себе потрібною і соціально захищеною в суспільстві.

Фахівцями центру зайнятості було проведено індивідуальну бесіду з присутніми на заході і запропоновано пройти профдіагностичне тестування з метою професійного самовизначення.

Усі учасники заходу висловили впевненість, що тільки спільними зусиллями зацікавлених сторін можна допомогти людині, що опинилась у складній життєвій ситуації, надати інформацію, направити та підказати правильний шлях. Важливо не бути байдужими та не залишатись осторонь проблем кожної окремо взятої людини.

Провідний фахівець з профорієнтації

відділу активної підтримки безробітних                      Оксана Самолюк




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця