<

Дарувати позитивні емоції, – дітки-переселенці разом з вчителями Поромівської громади відвідали фестиваль «Волинська Голландія»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:16 | 15.05.2022 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
1398
/ коментарі 2

12-го травня дітки-переселенці Поромівської громади разом з вчителями Бужанківського ліцею відвідали маштабний фестиваль «Волинська Голландія».

Староста Бужанківського старостинського округу Юрій Шулякевич зазначив, що екскурсію для діток організував колектив навчального закладу, аби подарувати малечі позитивні емоції та приємні спогади.

Дітки разом з сім’єю були змушені покинути свої домівки у Харкові та Запоріжжі. Тому безкоштовно оселились на території Поромівської громади, де їх гостинно зустріли мешканці.

Як розповіла директор Бужанківського ліцею Світлана Василюк, для малечі надалі організовують різноманітні заходи та екскурсії, вони уже відвідали найвищу гойдалку, музей краєзнавця Миколи Корзонюка, екопарк «Аміла» та фестиваль «Волинська Голландія».

Дітки-переселенці мали можливість погодувати тваринок у контактному зоопарку на території фестивалю, зробити яскраві знімки на квіткових фотозонах та покататись на атракціонах. Також по дорозі до незабутніх вражень, вчителі розповідали історію Волині та читали поезії Лесі Українки.

«Волинська Голландія» розташована на 35-му кілометрі траси Луцьк-Ковель, між селами Трілісці і Свидники. Фестиваль організовують уже вп’яте. На площі в 3 гектари – безліч сортів тюльпанів, які приваблюють своєю різноманітністю та кольорами.

Фоторепортаж одного з днів проведення фестивалю та незабутнього відпочинку діток на території Волині.




коментарів: 2
  1. Ми щиро радіємо, що змогли подарувати дітям, їхнім батькам маленьку частинку радості після того, що вони пережили.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок