<

На Волині зі стріляниною переслідували контрабандиста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:44 | 18.03.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Автомобіль високої прохідності виявили учора ввечері зі спостережної вежі прикордонники Луцького загону відділу «Доманове» біля кордону з Білоруссю.

З метою затримання транспортного засобу негайно вибула група реагування. Під час переслідування команду прикордонників про зупинку водій проігнорував на направив транспортний засіб в бік автомобіля військовослужбовців Держприкордонслужби, – повідомили у прес-службі відомства.

Склад прикордонного наряду здійснив чергу попереджувальних пострілів вгору та по колесах авто. Однак після цього водій розвернув машину в інший бік та, намагаючись сховатись від правоохоронців, які його переслідували близько 2 кілометрів, звернув на одне з приватних подвір’їв н.п. Млинове. Покинувши авто, водій вдався до втечі.

Під час перевірки напрямку виявлення автомобіля прикордонним нарядом, в рову між пунктами пропуску, знайдено 4 пакунки сигарет загальною кількістю 2 740 пачок. Виявлений автомобіль передали співробітникам поліції. Згодом особу водія встановили, він виявися місцевим жителем 1973 року народження. Будь-які пояснення чоловік надавати відмовився.

До Ратнівського ВП ГУ НП у Волинській області направили повідомлення про виявлення кримінального правопорушення за ст. 345 КК України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Триває перевірка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця