<

Ялинка у Любомлі засяяла вогнями

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:00 | 20.12.2014 / Любомль /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

На урочистий момент відкриття новорічної ялинки міста Любомль, не дивлячись на негоду та випадання не зимових опадів – дощу, зібралось чимало жителів, серед яких дуже багато радісної малечі.

Зі Святим Миколаєм та новорічно-різдвяними святами, що на порозі, вітали очільники влади – голови – РДА – Ігор Торба, райради – Микола Сушик та міської ради – Роман Ющук. У своїх виступах зазначили про нелегкий прожитий 2014 рік,  та висловили надії та сподівання, що у 2015-му буде краще життя та запанують нарешті мир і світла доля в Україні.

На святковому передноворічному заході нагородили кубками спортсменів – переможців міської спартакіади, що тривала майже два місяці та закінчилась минулого тижня. Також назвали імена дітей, які зуміли майстерно створити кращу новорічну іграшку для міської ялинки, вони теж відзначені подарунками.

Святий Миколай, махнувши чарівним посохом, і вмить  хвойна красуня засвітилась чарівними вогнями. Тепер вона радуватиме та даруватиме настрій усім жителям та гостям міста протягом різдвяних свят. А потім дітвора, ставши в коло круг ялинки, затанцювала хоровод та кожен в жменьку отримав цукерки від доброго чудотворця Миколая.

Downloads_00002
Downloads_00003
Downloads_00004
Downloads_00006
Downloads_00007
Downloads_00008




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця