<

Любешівський суд оштрафував та забрав права у водія, який їздив п’яний на «євробляхах»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:48 | 18.02.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На Волині суд визнав винним 21-річного водія, який керував машиною у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка оштрафували на 10 тисяч 200 гривень та позбавили права керування транспортними засобами терміном на 1 рік.

Патрульні затримали нетверезого водія «Ауді А4», яка мала іноземну реєстрацію, на початку січня, – повідомляють у Любешівському відділенні поліції.

Водій мав ознаки алкосп’яніння, на запитання чи вживав водій спиртні напої, хлопець відповів, що вживав та погодився пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою спеціального технічного засобу «Alkotest 6810».

Результат тестування засвідчив факт перебування водія у стані алкогольного сп’яніння. Працівники поліції оформили адміністративні матеріали на водія автомобіля за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Розгляд справи здійснив Любешівський районний суд у грудні цього року та виніс рішення про накладення штрафу у розмірі 600 неоподаткованих мінімумів, що становить 10 тисяч 200 гривень та позбавлення права керування транспортними засобами терміном на 1 рік.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця