<

В Іваничівському районі може з’явитися теплова електростанція

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:47 | 17.08.2016 / Іваничі /
Перегляди
245
/ 1 коментар

Голова районної ради Андрій Бадзюнь підписав Меморандум про партнерство та співпрацю при реалізації інвестиційного проекту будівництва ТЕС  “Волинська генерація” на території Іваничівського району Волинської області «Волинська генерація».  

Саме голові районної ради і вдалося переконати іноземних інвесторів та ініціаторів проекту ПАТ «Теплоенергомонтаж» та ВАТ «Харківський науково-дослідний і проектно-конструкторський інститут «Енергопроект» надати перевагу не Львівщині, а Волині, – повідомляє сайт районної ради.

Реалізація  проекту  дасть  шахтарям  робочі  місця,  оскільки  інвестори  обіцяють  фінансування  добудови  шахти  №10;  позаяк  обладнання,  крім  котлів,  буде  українським,  це  дасть  додаткові  доходи  та  стабільне  надходження  податків  в  місцевий  бюджет;  енергосистема України отримає для власних потреб та експорту енергії від 450 МВт до 900  МВт. Будівництво та введення в дію ТЕС, яке планується в районі шахти №10, за словами головного підрядника , директора по капітальному будівництву Василя Ромашка, можливо здійснити за 2,5-3 роки. На будівництво обєкту залучається Європейський капітал. Кошти підуть, як тільки будуть погоджені усі процедурні моменти.

1208_162




один коментар
  1. Х знає точний вміст сірки в вугіллі шахти 10. Цікаво просто чим будуть дихати жителі прилеглих сіл, а враховуючи, західні вітри, Нововолинська теж.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця