<

Продовжують пошуки безвісти зниклого у Павлівській громаді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:47 | 26.01.2022 / Іваничі / /
Перегляди
1337
/ коментарі 2

26-го січня було організовано повторні пошуки безвісти зниклого мешканця Павлівської громади із залученням військових загонів.

На пошуки чоловіка залучено особовий склад ГУНП у Волинській області, місцева поліція, бійці Національної гвардії України, рятувальники та небайдужі мешканці. 

71-річний житель села Грушів Володимир Ткачук 5-го січня о 9:30 пішов з дому та не повернувся. У чоловіка проблеми з пам’яттю (може забути, де проживає).

Чоловіка шукали декілька днів по навколишніх селах Волинської та Львівської областей (Лещатів, Стенятин, Лучиці, Шарпанці, Мелятин, Боб’ятин та інші). Та через погані погодні умови пошуки припинили.

Місцеві розповіли БУГу, що чоловік зникав неодноразово – йшов у ліс та блукав у жителів навколишніх сіл. Зазначають, що Володимир добре орієнтується у цій місцевості, адже збирав гриби та ягоди на продаж у Павлівській громаді.

Нагадаємо, 11-го та 12-го січня чоловіка шукали близько 60 людей, з них – працівники поліції, рятувальники та громадськість.

Правоохоронці провели пошуки в Сокалі Львівської області. Як повідомили правоохоронці, чоловік зникав неодноразово – у 2017-му році був знайдений саме у цьому місті.

Станом на 26-те січня 16:00 чоловіка не знайшли.

Прикмети: ріст 170 см, тілобудова – середня, колір волосся сивий. Особливі прикмети: на грудях, біля ребер має пухлинку розміром з «волоський» горіх.

Одягнений в шапку-вушанку чорного кольору, куртка коричневого кольору з хутряним коміром, чорні штани, чоботи-сніготопи, кофта сірого кольору, байкова сорочка в клітку. 




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця