<

На посаду голови Іваничівської ОТГ від ВО “Свобода” йтиме Андрій Бадзюнь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:03 | 1.10.2017 / Іваничі /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Іваничівська районна організація ВО «Свобода» на своїй конференції 29 вересня 2017 року одноголосно висунула кандидатом на посаду голови Іваничівської об’єднаної територіальної громади голову районної організації ВО «Свобода», голову районної ради Андрія Бадзюня.

Про це повідомляє прес-служба Волинської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода.

Кандидатуру Андрія Бадзюня запропонував конференції відомий фермер, Почесний громадянин Іваничівщини Леонтій Макаров.

«У непростий час, після перемоги Революції гідності Андрій узяв на себе всю повноту відповідальності за стан справ у районі, очоливши Іваничівську РДА. Він втримав ситуацію під контролем, здійснив реальні кроки на виконання справедливих вимог Майдану. Не дивно, що після цього земляки довірили йому очолювати районну раду. Я гордий за його команду. Такі, як Андрій Бадзюнь, не підведуть і не зрадять на будь-яких посадах», – наголосив Леонтій Макаров.

Своєю чергою, Андрій Бадзюнь подякував однопартійцям за довіру і зауважив, що їхня воля – це наказ до виконання. «Весь свій досвід і напрацювання використаю для того, щоб Іваничі залишалися діловим, інфраструктурним, освітнім і культурним центром округи на українському Прибужжі. Маю чітке бачення і програму дій, яку спільно з громадою готовий реалізовувати задля соціально-економічного розвитку громади. Це насамперед – створення нових робочих місць, збереження інфраструктури, наповнення бюджету, залучення інвестицій, розвиток освіти та первинної медицини, надання якісних і доступних адміністративних послуг», – зауважив Андрій Бадзюнь.




8 Травня, Середа