<

Депутати Іваничівської районної ради виділили понад 340 тисяч на ремонт лікарні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:33 | 1.03.2018 / Іваничі /
Перегляди
0
/ коментарі 2

28-го лютого відбулася 23-я позачергова сесія Іваничівської районної ради, яка була скликана через необхідність виділення коштів на продовження робіт з проекту “Капітальний ремонт Іваничівської центральної районної лікарні/блоку А”.

Як стало відомо, терміновість скликання сесії було викликано тим, що депутати до 1 березня мали прийняти рішення про виділення 340 017 гривень з районного бюджету і передати до обласного як співфінансування на виконання робіт з утеплення стін корпусу лікарні.

Такі кошти були виділені із вільних залишків загального фонду районного бюджету. Ремонт з утеплення медичного закладу, який був розпочатий минулого року, буде продовжено.

Окрім того, народні обранці затвердили розподіл залишків коштів медичної субвенції у сумі 106 052 гривень та залишків коштів субвенції з державного місцевим  бюджетам на здійснення заходів щодо соціально – економічного розвитку окремих територій у сумі 834 794 гривень.

Депутати також затвердили звіт «Про виконання районного бюджету за 2017 рік” та прийняли рішення про використання революційного прапора ОУН на території  Іваничівського району.




коментарів: 2
  1. Ще не збудували, а вже ремонтують.:( Все вірно, а де ще можна грошики “попиляти”….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота