<

Алкогольна крадіжка: на Іваничівщині злодій поцупив з хати 6 пляшок коньяку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:13 | 5.10.2017 / Іваничі / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Іваничівському районі шукають особу, що в ніч з 28-го на 29 вересня шляхом розбиття вікна проникла в будинок жителя села Будятичі Іваничівського району і викрала 6 пляшок коньяку. 

Неординарна крадіжка трапилася в селі Будятичі Іваничівського району. Заявник 1970-го року народження повідомив, що невідомий заліз у його будинок, розбивши скло у вікні, та викрав спиртні напої. Цікаво, що більше нічого цінного з приміщення зловмисник не виніс.

Дії злочинця розглядають у відповідності до частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення.

А в селі Низкиничі Іваничівського району невідома особа шляхом розбиття віконного скла у нежитловому будинку викрала плазмовий телевізор “Самсунг”, вартість якого 4650 гривень. Злочинець “працював” між 6:50 та 7:00 ранку 22-го вересня.

Відомості про злочини внесено до ЄРДР. Проводяться всі необхідні слідчі дії та оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб зловмисників.

Правоохоронці звертаються до всіх, кому відомо будь-що щодо скоєних кримінальних правопорушень, звертатися за телефоном 102.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа
7 Травня, Вівторок