<

Як волинських рятувальників готували до надзвичайних ситуацій. Фото

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:59 | 30.09.2014 / Новини / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні
555

У Луцьку волинські рятувальники взяли участь у спільних навчаннях щодо ліквідації аварій та готовності до надзвичайних ситуацій.

30 вересня у місті Луцьку підрозділи пожежно-рятувальної служби обласного центру взяли участь у спільних навчаннях щодо ліквідації умовних аварій та надзвичайних ситуацій, пов’язаних з несправністю пошкоджених тепломереж на об’єктах життєзабезпечення в осінньо-зимовий період, – повідомляє прес-служба ДСНС у Волинській області.

До навчань залучались чергові підрозділи аварійно-рятувального загону УДСНС у Волинській області, бригади комунальних підприємств «Луцьктепло», “Луцькводоканал”, житлового-комунального господарства, їх спеціальна техніка та обладнання.

Фахівці відпрацювали плани взаємодії та обговорили питання співпраці служб у випадку аварій в осінньо-зимовий період на комунальних тепломережах для якнайшвидшого постачання тепла в оселі мешканців багатоквартирних будинків та запобігання випадків руйнування систем опалення.

Напередодні рятувальники перевірили готовність пересувного пункту управління ДСНС області до роботи на випадок надзвичайних ситуацій.

На спеціальному майданчику рятувальники розгорнули намети для розміщення оперативної групи апарату управління, відпочинку та харчування особового складу, автомобілі пересувного вузла зв’язку, медичного обслуговування, тощо. Начальник управління ДСНС області Володимир Грушовінчук особисто перевірив готовність працівників управління до виконання функціональних обов’язків на особливий період, наявність і справність спеціального обладнання та техніки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок