<

Волиняни говорять про наймаштабніший рок-фестиваль області

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:10 | 25.09.2014 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
Bandershtat

Більшість нововолинської молоді знають та підтримують фестиваль українського опору «Бандерштат», – повідомляє інтернет-видання «БУГ».

Наприкінці фестивального сезону на Волині кореспондент  інтернет-видання «БУГ» вирівшив дізнатися в молодих людей Нововолинська, що вони знають про найбільший рок- фестиваль, який відбувається на Волині – про Бандерштат.

Нагадаємо, що фестиваль «Бандерштат» відбувається на Волині з 2007 року.

Основне гасло фестивалю – «Бандерштат: перезавантаження». Слоган дуже актуальний на сьогоднішній день, адже революція тільки почалась і кожна людина повинна мінятись в кращу сторони разом із своєю країною.

“Нині Україна потребує ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ: нам потрібна цільна національна ідея та конструктивний діалог між різними верствами суспільства, що не дозволить нам історично знівелювати всі ментальні здобутки революції”, – вважають організатори фестивалю.

«Бандерштат-2014» зібрав на фестивалі не лише яскравих представників музичної сцени України, а й представників різних напрямків розбудови нашої державності – успішних громадських діячів, молодих політиків, митців, економістів, державних службовців, журналістів, бізнесменів, письменників, релігійних діячів та спортсменів з різних регіонів України та з поза меж держави.

«Ми б хотіли, щоби ті люди, які будуть його відвідувати з політики, зі світу мистецтва, журналісти, міжнародні діячі, депутати, службовці, міністри розказали про своє бачення стосовно перезавантаження нашої країни», – пояснив очільник «Бандерштату» Ігор Гузь.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер