<

Волинський боєць, який вернувся з полону, знову збирається на передову. Фото

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:37 | 10.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні
article1079

Нововолинець Роман Бондзюх, якого 19 вересня вирвали з цупких лап бойовиків, знову зібрався на війну. А спорядження для нього зібрали всім волонтерським гуртом в інтернеті. Бо дружина Юлія, мама двох малят, не спроможна сама придбати броник, каску, берці і все решта. А доблесний військкомат і військова частина традиційно розводять руками: цього нема, того нема, – повідомляє Нововолинськ діловий.

6 жовтня Юля Бондзюх написала в соцмережах:

“Мій чоловік, який був визволений із полону, через 10 днів іде знову туди… У мене вже немає коштів знову його зібрати. В нас наразі немає ні форми, ні броника, ні термухи… і грошей на це також немає. Дуже прошу допомоги волонтерів — зібрати чоловіка назад…”

Волонтери дружно відгукнулись. І за лічені дні забезпечили бійця всім необхідним!

А сьогодні правозахисник і миротворець Микола Біллер із міста Кам’янець-Подільський (це він витягнув Ромку з полону) написав в мережі:

“Україну не здолати!!! Це мій Ромчик, можу сказати, що Друг з Великої літери, хто знає, то це саме його визволяв майже до 3-х місяців. Людина пройшла і гради, і кулі, і полон, і зараз, побувши вдома тиждень часу, знову йде на війну. Чому не схаменувся, та й взагалі?? Тому що Українець!!! Тому що друзі залишились там. Вибач, Ромо, що не приділив тобі належної уваги, просто не вистачає часу — фізично. Але у думках в мене завжди є і ти, і багато інших, з ким перетинаюся щодня. Завжди я з вами, а ви зі мною!!!
У мене є мрія — колись створити Батальон Героїв, з’єднати усіх тих, хто пройшов через жахи полону і не скорився, та йде знову на фронт. Поки не знаю, як це втілити, але хочу кожного з вас побачити, обійняти по-братерськи. Тримайтеся, Хлопці!”.

Нагадаємо, ще одного волинського бійця звільнили з полону.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця