<
Жанна Білоцька

Для тих, хто сидить без води у Володимирі, як і я

16:04 | 23.07.2024 / Погляд / , /
215
/ коментарі 3

Для тих, хто читає мою сторінку, сидячи вдома без води у Володимирі через пориви. До речі, мене її теж немає. А хлопці з водоканалу працювали і вдень, і вночі.

1. Учора хлопці майже до 5 ранку працювали по вул. Шухевича. Що зробили? Залатали 11 дірок у трубі. Про це дізналася від зварювальника. Але коли запустили воду, рвонуло в іншому місці. Зараз роботи продовжуються на розі Шухевича та Князя Олега.

2. Коли буде вода? Коли знайдуть місце пориву та ліквідують його.

3. Чому ґвалт у соцмережах? А тому, що люди й досі живуть мірками довоєнного часу. І не мають запасів води. У мене, для прикладу, з 2022 року він є, і вистачає на три дні. Без прийняття ванни.

4. Що найбільше бісить? Людська тупість та небажання розуміти ситуації. В деталях другий день роз’яснюю на робочій сторінці причину відсутності водопостачання, але народ все одно вимагає негайного його відновлення. Однак від цієї істерії нічого не зміниться. Бо порив за клацанням пальців не зникне.

5. Для тих, хто каже, що водоканал нічого не робить, раджу прийти подивитися. І додам, є вільні вакансії. Особливо слюсарів, яких катастрофічно не вистачає через мобілізацію. А ще водіїв.

6. Щодо бронювання працівників. Дозволяється бронювати 50%. Крім того, є військові спеціальності, які не підлягають бронюванню. У випадку з підприємством – повна дупа. До кого звертатися? До тих, кого обирали у 2019.

7. Технічну воду можна буде набрати біля магазину «Спар» та на Ковельській, 142.

8. Сьогоднішня ситуація вкотре підтвердила: вода є найнеобхіднішою серед послуг. Можна місяцями сидіти без світла. Аль без води – зась.

Щиро сподіваюсь, що вода сьогодні буде. Бо хлопці працюють.

Нагадаємо, що через аварію на водогоні кілька вулиць у Володимирі залишились без води.

Матеріалом для публікації став пост працівниці пресслужби Володимирводоканалу Жанни Білоцької у фейсбуці.

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
коментарів: 3
  1. Жанка, тебе реально людські дії або бездіяльність “бісять”?
    ти розумієш пагубну силу цього слова?
    давай нехай надалі тебе шось або дратує, або сердить, або ше шось, але не “бісить”. домовились?
    бо ти мені потрібна душевно здоровою і зараз і в літньому віці!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Андрій Бокоч
19.08.2024
Минув тиждень після Олімпіади. Тиждень без неймовірних емоцій, без виняткового азарту, без того особливого стану, який ...
Стас Ткаченко
4.08.2024
Якщо коротко – орієнтовно 250-300 людей зібралось «качати» за те, щоб з місцевого «РТЦК та СП» у Ковелі випустили ...
Олеся Яхно
21.07.2024
Складність війни для нас полягає ще й у тому, що окрім фронту, Україна має вирішувати також і проблеми тилу. Окрім ...
Жанна Білоцька
16.06.2024
Дозвольте коротко висловити власну думку. Безумовно повинні шанувати пам’ять загиблих у часи другої світової, під час ...
Юрій Лукницький
11.06.2024
Вважаю, що проблема з радянським обеліском у центрі Володимира не є такою складною, як її подають. Достатньо розібрати її ...