<
Стас Ткаченко

Чергове дно пробите. На цей раз у рідному Ковелі

19:12 | 4.08.2024 / Погляд /
1865
/ коментарів 5

Якщо коротко – орієнтовно 250-300 людей зібралось «качати» за те, щоб з місцевого «РТЦК та СП» у Ковелі випустили незаконно затриману дитину (29 років малелькому і через те, що не оновив дані – опинився у розшуку і відповідно при першій же нагоді затриманий).

Пропустити такий двіж на вулицях свого міста я не міг і заїхав послухати що там робиться.
Розказую:
▪️40% натовпу пʼяні конкретно і приїхали просто щоб отримати якісь нові емоції
▪️70% натовпу не розуміє для чого вони сюди прийшли і в кожного своя версія цих подій
▪️Купа дітей до 18 років, які просто прийшли подивитись що там робиться.
▪️Всі жінки 40+ років кричать випустіть дитину бо йому ще жити треба (хлопцю за якого вони вболівали 29 років)
▪️Весь натовп викрикує фразу «Мусара п**араси», але після мого запитання до найкрепших крикунів куди вони будуть дзвонити коли грабуватимуть їх квартиру у відповідь я побачив тільки опущені очі
▪️Всі дружно співають гімн і скандують патріотичні тези в перервах між якими я особисто ловив з натовпу фрази накшталт: «нехай воюють депутати і їх діти», «та пора вже віддати ті території і все закінчиться», «поліція тільки й депутатів захищає». Бридко.

Найбільше мене зачепив момент коли мама хлопця 20 років, який зараз воює, через сльози запитувала в людей, чим той хлопець, якого вони вимагають випустити з ТЦК кращий за її сина, який зараз на війні. З натовпу якась пʼяна мавпа її послала і ще кілька людей кричало «шуруй додому»

Ні в якому разі не виправдовую дії ТЦК, всі ми знаємо що вони далеко не ідеальні.
Бажаю кожному хто займається корупцією згнити в муках.

Не розумію людей, які хочуть, щоб ТЦК працювало не порушуючи закони, але самі не виконують найбільш важливого закону – захисту Батьківщини і всілякими методами «пітляють від служби».

До чого веду, надто багато «демократії» у вас, шановні, в умовах військового стану, що дуже грає на руку ворогу. Вже купа ворожих пабліків гуде про сьогоднішні події. Фото прикріплюю.

Ми можемо скільки завгодно звинувачувати ТЦК, депутатів, владу, церкву і будь-кого у всіх негараздах, але такі реалії, що ніхто окрім нас не здатен врятувати НАШУ країну.

P.S. Хочу бачити усіх цих крикунів на наступних акціях «free A30V». Направляйте свій надлишок енергії в правильне русло.

Автор допису – Стас Ткаченко, джерело- https://www.facebook.com/share/p/w82sNX8o5C3WJyVx/?mibextid=WC7FNe

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
коментарів: 5
  1. чого автор чо́мусь там дивується? Ковель ЗАВЖДИ був бидлятським містом! ЗАВЖДИ!

  2. “Червоне Полісся!” Це було там, “де народилася УПА”. Агов, СБУ, де ти?

  3. “не виконують найбільш важливого закону – захисту Батьківщини” – дитино, “найбільш важливий закон”, щоб ти знав, не те, що ти написав, а КОНСТИТУЦІЯ. І вона “на паузі”, як заявив не втіклий зрадник-узурпатор влади. Значить в країні хаос і анархія. То що ти очікував побачити? Той 29 літній чоловік заважає тобі захищати батьківщину? Чи ти хочеш зробити вибір за нього? Сам бродиш Ковелем, і розповідаєш як інші мають іти на фарш під проводом росйськомовних генералів-м’ясників? То це ти не “пітляєш”? Найс гопарь-жаргон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ірина Пикалюк
13.09.2024
Розвиток локальної культури в умовах війни набуває особливого значення.  Культура – це наша духовна зброя, яка ...
Анатолій Бідзюра
11.09.2024
Скільки словесних списів було зламано в Нововолинську, навколо теми знесення скульптурної композиції (солдату НКВД ...
Андрій Бокоч
19.08.2024
Минув тиждень після Олімпіади. Тиждень без неймовірних емоцій, без виняткового азарту, без того особливого стану, який ...
Жанна Білоцька
23.07.2024
Для тих, хто читає мою сторінку, сидячи вдома без води у Володимирі через пориви. До речі, мене її теж немає. А хлопці з ...
Олеся Яхно
21.07.2024
Складність війни для нас полягає ще й у тому, що окрім фронту, Україна має вирішувати також і проблеми тилу. Окрім ...