<

Як працює лазерне шліфування: чи достатньо однієї процедури?

10:01 | 29.07.2023 / Новини, Статті / /
Перегляди
216
/ 1 коментар

Усунення рубців чи пігментних плям зазвичай супроводжується різними складнощами, через які не виходить цілковито усунути косметичний дефект.

Раніше для цього застосовували народні методи та косметичні засоби. Сучасна косметологія пропонує більш ефективні рішення, які вже пройшли відповідні дослідження. Мова йде про лазерне шліфування, яке при правильному застосуванні може вже після першого сеансу дати покращення у 50–81% випадках.

Якісне проведення лазерного шліфування чимало залежить від медичного обладнання та професійних навичок лікаря-косметолога. При необхідності процедура може бути доповнена вітамінними ін’єкціями, хімічним пілінгом чи фототерапією. Головне, щоб при цьому враховувались показання та протипоказання. Це можливе при зверненні до досвідченого професіонала, до якого можна записатись в клініку LaserOne  за посиланням https://laserone.com.ua/uk/laser_rejuvenation/.

Умови застосування лазерного шліфування

Ефективність омолодження за допомогою фракційного шліфування, в першу чергу, залежить від величини та різновиду косметичного дефекту. Зазвичай процедуру рекомендують в таких випадках:

  • Шкіра в’яла, з дрібними зморшками, погіршеним кольором і тонусом.
  • Пігментні плями різної величини та локалізації, які утворились після запалення чи інфекційного ураження.
  • Рубці та розтяжки, після травм, пологів чи операцій.
  • Розширені пори та судинна сіточка.

Найчастіше лазерне шліфування проводиться з метою видалення рубців. Для цього лікар визначає тип косметичного дефекту, після чого приблизно вказує можливу кількість сеансів, необхідних для його усунення. В середньому для видалення рубців необхідно 2–10 сеансів. За допомогою лазера усуваються різні види рубців за наступну кількість візитів до лікаря:

  • Нормотрофічні та атрофічні — 3–5 сеансів.
  • Гіпертрофічні — не менше 4 сеансів.
  • Косметичні шви, наприклад, після мамопластики — 5–7 сеансів.
  • Розтяжки — значно покращується вигляд після 3-х процедур.
  • Келоїдні — стають малопомітні після першої корекції, але для повного усунення рубців потрібен комплексний підхід до лікування.

Лазерне шліфування не має суворої сезонності, тому при необхідності може проводитись цілорічно. Результат має постійну тривалість, тобто один раз видалив — і назавжди. Також після лікування доволі швидко проходить період реабілітації, який в середньому займає 3–5 днів. Відсутність ускладнень чимало залежить від дотримання лікарських рекомендацій під час відновлення. Зокрема важливо перший тиждень не відвідувати бані, солярії, тренажерні зали.

Процедуру не проводять при вагітності, лактації, наявності хронічних захворювань в стадії загострення, а також при гострих інфекціях, запаленнях та онкології. Перший час після омолодження може відчуватись набряк в місці лікування, почервоніння та утворення скоринок. Через пару днів подібні прояви проходять і стає помітною нова гладенька шкіра.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок