<

Вони розпочали боротьбу, яка триває досі: у Володимирі вшанували Героїв Небесної Сотні

16:27 | 20.02.2024 / Володимир / /
Перегляди
375
/ Коментарі відсутні

20-го лютого минає десята річниця вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. Людей, які загинули у боротьбі за ідеали демократії та європейське майбутнє. На знак вшанування полеглих героїв у Володимирі пройшли пам’ятні заходи.

Відтак, біля стели на честь Героїв Небесної Сотні, а також поблизу дошки пам’яті із портретами полеглих у російсько-українській війні захисників, що на площі Героїв, відбулися пам’ятні заходи.

Вшанувати Героїв Небесної Сотні, які стали першими героями російсько-української війни, попри дощову погоду, прийшло чимало містян, духовенство, міська і районна влада, активна молодь та небайдужі мешканці міста.

Ця дата стала символом незламної волі українського народу, його готовності боротися за свої права та гідність. Однак він є також трагічною сторінкою в історії України, коли мирні протести на Майдані перетворилися на кровопролитну боротьбу за майбутнє країни. На жаль, ця боротьба не завершилася, ми досі відстоюємо своє право проживати гідне життя, розвиватися, розбудовувати свою країну, вільно висловлювати думки та погляди, право на незалежність у війні з росією.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота