<

Володимирчани та нововолинці потрапили в рейтинг ТОП-100 впливових волинян

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:57 | 9.02.2022 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
7394
/ коментарі 2

Політики, міські очільники, директори та організатори – лідери Нововолинська та Володимира, які потрапили до сотні найвпливовіших людей Волині.

Хто ці люди та чим вони займаються, написали у виданні Волинь 24.

Ігор Гузь

Діяльність: політика

Знаний усім жителям, український політик, який є Народним депутатом України восьмого та девятого скликань та заступником голови Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування. Ігор Володимирович має безцінний досвід роботи, який допомагає йому вміло вирішувати складні питання.

Відомо й те, що Ігор Гузь – засновник фонду «Прибужжя», один із ініціаторів створення Асоціації місцевого самоврядування Прибужжя, ВГО «Атака», громадської кампанії «Врятуй Світязь», а також ініціював проведення фестивалів «Бандерштат» та «Княжий», змагань з крос-тріатлону «PolissiaChallengeCup».

Ігор Пальонка

Діяльність: політика, інженерія

Знаний усім жителям області діяч, адже обіймає посаду Володимирського міського голови. Має великий досвід роботи, відомо, що він пройшов складний кар’єрний шлях: від механіка до керівника установ. Місцеві жителі поважають Ігоря Анатолійовича, адже знають, що він готовий розвиватися та здобувати нові знання.

Борис Карпус

Діяльність: політика, підприємництво

Борис Сергійович обіймає посаду Нововолинського міського голови. Активний громадський діяч, стипендіат премії ім. Ленні Кіркланда. Займався розробкою «Стратегії туристичного розвитку міста Луцька», а також «Стратегічного плану розвитку міста Володимира» та багато інших.

Має великий досвід у викладацькій діяльності: за сприяння програми USAID.РАДА організував тренінги, лекції, семінари для активістів міст Нововолинськ, Володимир, Іваничівського, Володимирського та Любомльського районів. Керівник та координатор багатьох важливих проектів для Нововолинська та області.

Катерина Музичук

Діяльність: журналістка, громадська діячка.

Катерина виконавча директорка фестивалю «Княжий», працює над відновленням туристичної привабливості міста Володимир, екс-редакторка видання «Буг». Активна у громадському житті.

Катерина – взірець сучасної, прогресивної діячки, яка надихає усіх на нові звершення.

Світлана Собіпан

Діяльність: директорка Володимирської птахофабрики.

Світлана Собіпан – приклад керівника, який пройшов всі сходинки кар’єрного росту, адже розпочала трудову діяльність на підприємстві на посаді менеджера з продажів. У серпні 2021 року Світлана Миколаївна була призначена директором Володимир-Волинської птахофабрики, підприємства, яке випускає курятину під брендами «Епікур» та «Чебатурочка – селянська курочка», а також експортує продукцію під ТМ «Деліка».

Під її керівництвом підприємство продовжує вести соціально-відповідальну діяльність, підтримує ОТГ, лікарні, військових, місцеву Станцію крові.

Василь Довбенюк

Діяльність: бізнес

Волинський відомий бізнесмен та голова правління «Відкритого акціонерного товариства «Володимир-Волинського цукрового заводу».




коментарів: 2
  1. працює над відновленням туристичної привабливості міста Володимир,-а вона(привабливість) колись була?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер