<

Влада Володимира і Нововолинська зустрілася з представниками Волиньгазу, щоб ініціювати процес переходу мало висотних будинків на автономне опалення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:28 | 12.05.2021 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
343
/ Коментарі відсутні

Зустріч голови правління АТ «Волиньгаз» Мирослава Короті з міськими головами Володимира-Волинського і Нововолинська – Ігорем Пальонкою та Борисом Карпусом ініціював народний депутат Ігор Гузь.

Вона була зумовлена тим, щоб розпочати процес переходу маловисотних будинків у двох містах із централізованого на автономне опалення, – йдеться на фейсбук-сторінці нардепа.

Міський голова Володимира-Волинського Ігор Пальонка зауважив, що коли його команда йшла на місцеві вибори восени 2020-го, тоді обіцяли, що будуть працювати над тим, аби поступово будинки в місті переводити з центрального на автономне опалення:

«Ось чому ми вирішили взяти участь у цій зустрічі, щоб розуміти, скільки триватиме весь цей процес із газовиками. Керівництво «Волиньгазу» з розумінням поставилося до наших пропозицій, зокрема, надати розрахунки, скільки коштуватиме людям виготовлення технічних умов, проєкту, проведення необхідних робіт з переварювання системи, пуск газу і вартість котла. Якщо буде адекватна ціна, будемо ініціювати збори громадян, щоб переконувати їх зробити таку інвестицію в майбутнє».

Зі слів керманича Княжого міста, орієнтовно всі необхідні розрахунки вони отримають уже наступного тижня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Травня, Вівторок