<

Мешканцям Володимира роз’яснили, хто може отримати одноразову допомогу на відключення від централізованого опалення

11:25 | 2.08.2023 / Володимир / , /
Перегляди
936
/ коментарі 2

У Володимирі з 2021 року діє «Програма поетапного відключення (відокремлення) споживачів теплової енергії від системи централізованого опалення на території Володимир-Волинської міської територіальної громади». Згідно з нею, мешканцям надають одноразову допомогу, щоб перейти на автономне опалення.

Управління інфраструктури виконавчого комітету Володимирської міської ради надало роз’яснення мешканцям, як діяти, якщо вони виявили бажання відключитися від централізованого опалення Про це повідомляють на сайті міста.

Вищезгадана Програма дає можливість надати соціально вразливим верствам населення одноразову матеріальну допомогу на встановлення системи індивідуального опалення з місцевого бюджету у розмірі 15 000,00 грн.

Водночас нагадують, що соціально вразливі верстви населення – домогосподарства, середньомісячний сукупний дохід сімʼї, яких за попередні шість місяців перед місяцем звернення на одного члена не перевищує розміру прожиткового мінімуму на одну особу в розрахунок на місяць, встановленого чинним законодавством на момент подання заяви про надання одноразової матеріальної допомоги, або домогосподарства, які користуються пільгою з оплати житлово-комунальних послуг або яким призначено житлову субсидію.

Для отримання допомоги заявнику необхідно виконати комплекс заходів із відключення від системи централізованого опалення та встановити систему індивідуального опалення. Після проведення вищезазначених робіт подати до Управління «ЦНАПУ» виконавчого комітету Володимирської міської ради заяву про надання одноразової матеріальної допомоги з документами, що передбачені пунктом 4.3 Програми.

Управління соціальної політики виконавчого комітету Володимирської міської ради перевіряє правдивість поданої інформації та передає документи на розгляд комісії. Відповідно до протоколу рішення комісії, головний розпорядник бюджетних коштів готує проєкт рішення виконавчого комітету Володимирської міської ради про надання одноразової матеріальної допомоги на встановлення системи індивідуального опалення, який затверджується на черговому його засіданні. Матеріальна допомога перераховується заявнику на розрахунковий рахунок в банківській установі.

Протягом 2021-2023 роках були проведені збори з мешканцями житлових будинків, щодо відключення від централізованого теплопостачання житлового будинку та влаштування системи індивідуального опалення у квартирі, де також було запропоновано скористатися вище згаданою Програмою, а саме:

  • № 5а на вулиці Леоніда Каденюка;
  • № 6а на вулиці Леоніда Каденюка;
  • № 2 на вулиці Олега Ольжича;
  • № 207 на вулиці Луцькій;
  • № 219 на вулиці Луцькій;
  • № 223 на вулиці Луцькій;
  • № 4, 6 на вулиці Карбишева.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця