<

У Володимирі відкрили сучасний спортивний комплекс «REALFIT»

16:40 | 21.12.2023 / Володимир / , /
Перегляди
4160
/ Коментарі відсутні

20-го грудня відбулось відкриття спортивного комплексу REALFIT у Володимирі за адресою: вулиця Данила Галицького, 12 у колишньому ТЦ «Роксолана». Сучасний тренажерний зал, професійні тренери та зручна локація – складова «рецепту» для ефективного початку дня володимирчан.

Якщо ж ви у пошуку ідеального фітнес-клубу, команда REALFITу допоможе по-особливому полюбити спорт та зробити його невіддільною частиною вашого життя. На локації працюють п’ять тренерів з багаторічним стажем тренувань, котрі допоможуть клієнтам добитись бажаної форми тіла – Анастасія Марчук, Соломія Сиротюк, Анастасія Юшко, Дмитро Сахарук.

Абонемент у спортивному комплексі REALFIT на місяць вартує від 700 гривень, для початківців радять звертатись за допомогою до персонального тренера, який допоможе пізнати усі тонкощі фітнес занять та покаже, як правильно виконувати вправи, щоб досягнути бажаного результату та не зашкодити організуму. Отож, 10 тренувань з персональним тренером вартують від 1 600 гривень, разове – 200 гривень.

У спортзалі проводять також групові тренування зі стретчингу. Стретчинг – це окремий напрям фітнесу, який включає комплекс вправ, спрямований на розтяжку м’язів і розвиток еластичності тіла.

Тіло-пластилін, з якого можна ліпити будь-які позиції, дуже сильно повʼязаний з нашим головним мозком. У 90% людей є діагноз «сколіоз», «сколіотична постава» і інші діагнози повʼязані зі спиною. Комплексно-індивідуальний підхід на групових тренуваннях вирішить ваші постійні болі в спині, 10 занять вартують 1 700 гривень, разове – 200.

Власником нового тренажерного залу у Володимирі є підприємець з Нововолинська Юрій Сиротюк, який успішно реалізував схожий проєкт у ТЦ “Форест”.

Нагадаємо, раніше тренери REALFITу у Нововолинську розповіли, чому важливо займатись спортом та як досягти результату. Початківці, спортсмени, а також просто охочі, які давно у пошуку свого виду спорту, мають змогу ознайомитись та відчути атмосферу справжнього прокачування м’язів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота