<

У володимирський пологовий будинок придбали інкубатор для недоношених діток

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:43 | 15.07.2021 / Володимир / /
Перегляди
551
/ Коментарі відсутні

Комунальне підприємство «Володимир-Волинське ТМО» придбало новий неонатальний інкубатор для недоношених діток у пологове відділення.

В інкубаторі немовлята, які з’явилися на світ раніше, ніж очікувалося, будуть доотримувати вологість, тепло та необхідну кількість кисню, подібні, як в утробі матері. Також нещодавно для відділення придбали новий дихальний апарат, який необхідний для надання дихальної підтримки немовлятам, – повідомляють на фейсбук-сторінці ТМО Володимира.

Додають, що функціонал інкубатора сучасний та зручний, і майже беззвучний у роботі. Це дуже позитивно вливає на діток. Зокрема, доведено, що рівень шуму кювезу впливає на стан серцево-судинної системи, дихальної системи, моделей сну та рівень стресу у новонароджених.

Інкубатор також обладнаний резервною батареєю, яка підтримує повітряний контур та сигналізацію коли джерело живлення вимкнено.

Варто додати, що за понад шість місяців 2021 року у Володимирі-Волинському народилися 8 недоношених діток з усіх 263 малюків. Минулого року за такий самий період в акушерському відділенні народилося 6 недоношених малюків.

Тож, ця апаратура дуже важлива для місцевої лікарні.

До слова, найменші «поспішайки», які з’явилися на світ у «пологовому» Володимира важили 880 та 940 грамів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця
16 Травня, Четвер