<

У Володимирській громаді триває капітальний ремонт дороги Новосілки-Орані

15:12 | 30.06.2023 / Володимир / , /
Перегляди
1572
/ коментарів 8

30-го червня представники Служби місцевих автомобільних доріг у Волинській області та Володимирської міської ради проінспектували хід робіт капітального ремонту дороги Новосілки-Орані, вартістю близько 74 млн грн.

Загальна протяжність дороги, яка ремонтується, Орані-Новосілки до траси Р-15 – 2,5 км. Роботи виконує ковельська фірма ТзОВ “Волиньдорбут”. Вартість капітального ремонту 74 268 589 грн. Ремонт роблять за програмою співфінансування. З бюджету Володимирської громади виділили 20% від загальної вартості проєкту – 15 млн грн, решту суми оплачує ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області».

“З бюджету міської ради виділяли 15 млн грн на умовах співфінансування. Цим ремонтом ми показуємо, що всі мешканці громади є повноправними, не забуваємо про сільські території, тим більше цією дорогою їздить шкільний автобус. В майбутньому ми плануємо в центрі села, де раніше була ферма, зробити генеральний план, щоб передбачити там ділянки під забудову для учасників бойових дій”, – розповів очільник громади Ігор Пальонка.

Проєктом передбачено будівництво дорожнього покриття, системи водовідведення, пішохідні доріжки та сучасне лед-освітлення. Роботи розпочали у червні, планують завершити до кінця липня.

“На даний відрізок дороги – 2,5 км, компанія Волиньдорбут, яка виконує роботи, задіяла багато техніки, чимало людей працюють, обіцяють швидко завершити роботи, приблизно за місяць часу. В рамках проєкту вкладуть два шари асфальту, також передбачили облаштування тротуару, заїзди до кладовища, заміну освітлення на лед-світильники”, – зазначив заступник директора Служби місцевих автомобільних доріг у Волинській області Даниїл Масич.

Своєю чергою, депутат Волинської обласної ради та перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук нагадав, що над цим проєктом почали працювати ще два роки тому. Був зроблений запит до Волинської обласної ради, почали розробляти ПКД, долучилася Служба місцевих автомобільних доріг Волині, але через воєнні дії, минулого року задум не вдалося реалізувати.

“Сьогодні радіємо, що в бюджеті є кошти, першочергово ми їх спрямовуємо на допомогу нашим військовим. Але на мирних територіях має далі продовжуватися життя, першочергово ремонтуватися дороги, облаштовуватися інфраструктура. Цей проєкт буде служити нашій громаді багато років”, – додав Ярослав Матвійчук.

Читайте також:

Восьма за рік у Володимирській громаді: на Заріччі асфальтують вулицю Лобачинську




коментарів: 8
  1. Це така відмивка бабла, от нехай мудрий нАрід поїде,це не так далеко,подивиться скільки в ОРАНЯХ ,окрім дачників ,хатів у яких живуть люди!АЖ раптом одна хата виявиться.А всетаки католик молодець,

  2. На скількох вулицях в Володимирі нема каналізації ,ямами засирають довкілля ,чому б туди не спряиувати гроші -чи там вкрасти трудніше?

  3. Ну слава богу! Раз таку суму втюхають в ремонт дороги, значить все, війни тут не буде!

  4. У воєнний час так робити не можна
    Всі кошти мають іти на війну
    Але ж треба нювкрасти тоиу і видумують ремонти
    В ківерцях друг мер 150 мл н витратив на ремонт стадіону

  5. Хлопцям на фронті катастрофічно не хватає дронів, тепловізорів, пікапів, бусів, а вони по хуторах дороги роблять за сотні мільйонів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер