<

Восьма за рік у Володимирській громаді: на Заріччі асфальтують вулицю Лобачинську

19:23 | 21.06.2023 / Володимир / /
Перегляди
673
/ коментарі 3

У Володимирській громаді тривають ремонтні роботи з асфальтування вулиць. Наразі кладуть асфальт на вулиці Лобачинській у селі Заріччя.

Роботи виконує підрядник ПрАТ “Ковельське ШБУ-63”. Це вже другий об’єкт, який виконує дана фірма на Заріччі, перед тим вони асфальтували вулицю Затишну, що дотична до Лобачинської.

Як зазначив очільник громади Ігор Пальонка, вулиця Лобачинська одна з найдовших у громаді, протяжністю – 1,7 кілометра. Вартість робіт складає приблизно 7,2 млн грн. Роботи, згідно з договором мають завершити до 30-го вересня, але фактично нова дорога буде готова за тиждень.

Це вже восьма вулиця, яка асфальтується цього року. В загальному у громаді Володимира планують заасфальтувати 18 вулиць, згідно з переліком, який був затверджений депутатами міської ради.

Нагадаємо, перед прокладанням асфальту минулого року на вулиці Лобачинській проклали нову гілку водопроводу, протяжністю 2,4 км.




коментарів: 3
  1. Ну так. В себе то він асфальтує а в нас на вулиці Лобачевській та частині О.Кобилянської (одну частину ще попередній мер заасфальтував) нафіг треба. Хай діти по багнюці в школу ходять.

  2. А в іваничах ні одної вулиці не можуть зробити, наприклад спортивної хоча б яка 200 метрів має протяжність, і в центрі майже знаходиться. Та що там, навіть не можуть ями полатати на цукровому, і на валовій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця