<

У Володимирі визначили кандидата на обласну премію Йосипа Гошовського

19:45 | 27.06.2023 / Володимир / , /
Перегляди
984
/ Коментарі відсутні

27-го червня відбулось засідання постійної комісії Володимирської міської ради з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва.

Про це повідомляють на сторінці міста у фейсбуці.

У порядку денному засідання – два питання, що стосувались виплат премії міської ради «Майбутнє Володимира», а також висунення кандидатур на відзначення обласною премією ім. Й.В. Гошовського за заслуги у сфері освіти у 2023 році.

Премія імені Йосипа Гошовського, видатного педагога із Нововолинська, заснована рішенням Волинської обласної ради у 2012 році.

Цією нагородою щороку відзначають 5 педагогів області за значні досягнення в управлінні закладами та установами освіти; за впровадження нових технологій; професійне виховання та навчання молоді; за організацію позашкільної та дошкільної роботи; запровадження передового досвіду.

Члени комісії детально розглянули клопотання дирекцій та педагогічних колективів навчальних закладів, які подали свої кандидатури на здобуття престижної освітянської премії, а також їхні розширені характеристики.

Обирали серед таких шести кандидатур:

  • Лариса Пасальська – вчитель української мови та літератури ліцею №1,
  • Наталія Васильчук – вчитель математики ліцею №3,
  • Віталій Кашубський – вчитель іноземної мови ліцею ім. О. Цинкаловського,
  • Жанна Молочковська – вчитель біології ліцею №5,
  • Ірина Стрельнікова – вчитель української мови та літератури ліцею с. Суходоли,
  • Зоряна Гузь – директор ЗДО №8 «Вишиванка».

У підсумку обговорення та голосування комісія визначилась з єдиним претендентом від Володимир-Волинської громади на відзначення обласною премією ім. Й. В. Гошовського – Ларису Пасальську.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок