<

У Володимирі-Волинському обговорили переваги співпраці з польськими партнерами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:02 | 11.07.2017 / Володимир / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

11-го липня в приміщенні Володимир-Волинської міської ради відбувся круглий стіл з обміну досвідом “Співпраця з польськими партнерами: додаткові можливості для громади”. 

Організатори заходу, представники Асоціації місцевого самоврядування Прибужжя запросили представників органів місцевого самоврядування, громадських організацій та усіх бажаючих. Але відгукнулись на запрошення лише представники Устилузької, Литовезткої та Вишнівської ОТГ, міст Володимира-Волинського та Нововолинська.

За словами виконавчого директора Асоціації місцевого самоврядування Прибужжя Валентини Степюк, за останні декілька років в Україні було реалізовано безліч проектів більш ніж на 100 мільйонів євро. В основному вони стосувались покращення безпеки, охорони спадщини, вдосконалення управління кордонами та міграційними процесами.

В рамках круглого столу присутні розповіли про власний досвід співпраці органів місцевого самоврядування та громадських організацій з польськими партнерами та обговорили проблеми та напрацювання щодо можливостей майбутнього партнерства для новостворених громад.

Після обговорення проектів реалізованих в ОТГ, містах Нововолинську та Володимирі-Волинському, присутні представники цих адміністративних одиниць дійшли спільного висновку, що міжнародна співпраця – це надзвичайно ефективний спосіб не лише реалізувати різноманітні проекти, а й підняти імідж громади.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота