<

Співробітництво та партнерство з Литвою: депутатська група парламенту, одним із очільників якої є Гузь, прозвітувала про виконану роботу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:25 | 10.02.2021 / Новини / , , , , /
Перегляди
130
/ Коментарі відсутні

Депутатська група Верховної Ради України з міжпарламентських зв’язків з Литовською Республікою, одним із очільників якої є нардеп Ігор Гузь, прозвітувала про свою діяльність за рік.

Звіт про виконану роботу опублікували на офіційній сторінці Комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.

З моменту створення, очолюють групу «дружби» Ігор Гузь та Юлія Овчинникова.

У період з 15-го жовтня 2019 року до 31-ше грудня 2020 року вони працювали над налагодженням співробітництва та партнерства між містами двох країн, вирішенням актуальних питань розвитку України, відкриттям нових консульств Литовської Республіки в Україні, реалізацією спільних, культурних та інфраструктурних проєктів.

Також нардепи за цей час перейняли досвід щодо формування бюджетних програм і акумулювання позабюджетних коштів, сприяння розвитку підприємництва в період пандемії, підтримці військових, місцевого розвитку міст і громад, розвитку внутрішнього туризму та питань безпеки.

Усі ці питання і подальші плани міжнародної співпраці лягли в основу спільної “дорожньої карти” партнерства на 2021 рік, яку напрацювали сторони наприкінці 2020-го.

Окрім цього, за період роботи Ігор Гузь та Юлія Овчинникова взяли участь в організації міжнародних проєктів та стали делегатами закордонних візитів для налагодження тісної співпраці з колегами у Литві.

До слова, діяльність групи «дружби» в Україні та Литві стосується переважно налагодження міждержавного розвитку та активізації співробітництва між представниками органів місцевого самоврядування двох країн.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя