<

У Володимирі-Волинському відкрили «М’ясомаркет»: заклад нового формату із м’ясними сомельє та смачним стрітфудом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:15 | 30.10.2020 / Володимир / /
Перегляди
241
/ Коментарі відсутні

30-го жовтня відбулося відкриття магазину «М’ясомаркет» у Володимирі-Волинському. Гості закладу мали можливість придбати продукцію та отримати професійні консультації м’ясного сомельє, покуштувати корисну шаурму та протестували ігри у VR-окулярах. 

У Волинській області це другий магазин такого формату, але перший із можливістю перекусити вуличною їжею. 

«М’ясомаркет» – це місце, де можна придбати продукти до смачного обіду чи вечері. На вітринах – м’ясо свинини, курятини, індичатини, кролика, а також ковбаси, паштети, напівфабрикати, соуси, бакалія, приправи. Тут також є снеки та напої.

Продукція, яка наявна у закладі, проходить ретельний контроль якості, має відповідні сертифікати і зберігається з урахуванням необхідних температурних режимів та санітарних норм.

У «М’ясомаркеті» можна не просто купити м’яса, а й дізнатися, як його краще приготувати. Замість продавців у магазині – м’ясні сомельє. Вони порадять, що краще обрати, поділяться найсмачнішими рецептами. Сомельє не лише знають все про м’ясо, а навіть підкажуть, з яким гарніром чи напоєм його краще поєднати.

Окрім цього, в закладі готують шаурму: з якісного м’яса, що печеться на вертикальному грилі, свіжих овочів, зелені та авторських соусів. Подають у лаваші, піті або булочці. Є два види шаурми – з куркою та креветкою. Також можна скуштувати донер донат з куркою та випити кави.

Також діти і навіть дорослі мають змогу протестувати ігри у VR-окулярах. Розваги – це можливість для дітей весело провести час, поки батьки зайняті покупками.

Магазин знаходиться за адресою: вулиця Князя Василька, 1. Покупці, які були сьогодні на відкритті,  отримали приємні бонуси. Завітайте і ви! Але пам’ятаймо про карантинні заходи та рекомендації МОЗ!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок