<

Сватко надіслав правоохоронцям дві заяви про злочин щодо «схем на піску» у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:40 | 22.04.2021 / Володимир / /
Перегляди
27
/ коментарів 5

Як стверджує активіст Тарас Сватко з Володимира-Волинського, на піску та солі, які закуповували для посипання взимку доріг у місті, хтось, імовірно, нажився.

Активіст порахував, скільки пішло піщано-сольової суміші для роботи комунального підприємства “Полігон” в один з днів – 26 січня 2021 року. Такі підрахунки і зобов’язали активіста написати заяву правоохоронцям.

Результати розслідування він опублікував у фейсбуці.

Також, розповів Сватко, вважає, що нажилися і на засипанні піском провалля, що відкрилося біля міської ради. Про це БУГ вже писав раніше. Як зазначив Сватко, по цьому факту він також написав в поліцію заяву про злочин.

Читайте також: На засипанні провалля біля міськради у Володимирі могли «заробити», – активіст Сватко

Як розповів БУГу 20-квітня міський голова Володимира Ігор Пальонка, щодо піску, яким засипали провалля – то є акти виконаних робіт і провалля підсипали не раз, знадобилося багато матеріалу.

Щодо розслідування по піску, який розсипали взимку на дороги міста, розповідає активіст, було закуплено 76 тонн солі. Пісок не закупляли, він був на залишку КП «Полігон» з невідомого часу. Для виробництва піщано-сольової суміші було використано 22 тонни солі. Проте зберігалася суміш під відкритим небом і він сумнівається, що хтось взагалі у неї додавав сіль.

У переліку вулиць, які прибирала комунальна техніка, розповідає активіст, є неточності. До прикладу, в документі вказується, що техніка, яка очищає тротуари, чистила вулиці, де їх немає. А один з водіїв по документах, протягом доби 26-го січня, працював 26 годин, що неможливо фізично.

В управлінні житлово-комунального господарства пояснюють ситуацію.

На комунальному підприємстві працюють два водії, які є братами і мають одне прізвище – Віктор Сергійович та Володимир Сергійович. Відповідно, і працювали вони взимку змінами на техніці двоє.

Транспортні засоби комунального підприємства здійснюють очищення не тільки тротуарів, а й вузькодоступних проїздів та вуличок, тому в списку очищених взимку вулиць ті, де немає тротуарів.

Проте лишається риторичним питання, чи правильно, що суміш для посипання доріг заходилася під відкритим небом.

Далі вивчати ситуацію будуть правоохоронці. Відомості внесені до ЄРДР




коментарів: 5
  1. Жмот ,ти холуй влади ,що так негативно ставишся до людей яким не все рівно як розкрадають наші гроші?Скільки вас совкових тітушок працюють за подачку .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер