<

Спортивне життя Володимир-Волинського району за рік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:00 | 6.01.2015 / Володимир / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Спортивне життя району протягом року дуже насичене.
За 12 місяців 2014 року в районі було проведено 27 спортивно – масових заходів, кращі спортсмени району та збірні з видів спорту приймали участь в районних, обласних та в Всеукраїнських змаганнях.

З лютого по грудень 2014 року в районі тривала Спартакіада серед Устилузької міської та сільських рад з таких видів спорту: міні-футбол, волейбол, футбол, баскетбол, настільний теніс, «Тато, мама, я – спортивна сім’я». Переможцем Спартакіади стала Устилузька міська рада, срібло отримала Селецька сільська рада, третю сходинку отримала команда Зимнівської сільської ради.

15 листопада відбулися змагання з волейболу в рамках районної спартакіади серед Устилузької міської та сільських рад. На старт змагань, що проводив сектор у справах молоді та спорту райдержадміністрації вийшли 9 команд, які представляли сільські ради району та команда агротехнічного коледжу. За результатами районні перегони очолили команди: «Заріччя» – І місце, агротехнічного коледжу – ІІ призове місце. Третю сходинку впевнено посіла доволі молода команда «Бубнів». Переможці нагороджені кубками та грамотами. Фізична підготовка команд у цьому році є значно кращою порівняно з минулим, це свідчить про системність тренувань, які проводять команди. Приємно відзначити молоді команди Селецької та Рогожанської сільських рад, рівень гри команд досить пристойний, тому надіємося, що ці колективи, за умови постійних тренувань, можуть претендувати на звання «Чемпіонів району».

7-8 серпня відбулись ігри ¼ фіналу на Кубок районної Федерації футболу серед Устилузької міської та сільських рад. Змагалось 8 команд за вихід у наступне коло змагань. У півфінал пройшли команди з Володимирівки, Зорі , Зимного та Устилуга.

У районі традиційно проводиться Фестиваль фізичної культури та спорту. Цьогоріч відбулися тільки попередні ігри з пляжного волейболу та міні – футболу. У зв’язку з складною політичною ситуацією в країні, фестиваль в цілому було відмінено.

Наймасовішим видом спорту в районі є футбол, юні прихильники якого займаються у відділенні футболу ДЮСШ відділу освіти райдержадміністрації, приймають активну участь у змаганнях різних рівнів.

Традиційно в районі проводиться Чемпіонат району з футболу, змагання за Кубок району, які тривають з червня по вересень. Стало доброю традицією в районі проводити змагання за Суперкубок голови райдержадміністрації, за який боролись найсильніші футболісти – переможці Чемпіонату та Кубку району. В цілому футбол в районі на пристойному рівні, з кожним роком гравці прибавляють в майстерності, тренуються, стараються грати в багатьох змаганнях, набувають велику ігрову практику в великому футболі та футзалі, є кілька колективів, які регулярно тренуються сталим складом та показують хороший результат у футболі на місцевому та обласному рівнях. (ФК Володимирівка, Зимне, Зоря, Устилуг, Бубнів та Селець).

З червня по серпень 2014 року проведено Чемпіонат району з футболу, в якому взяли участь 7 команд (195 учасників), що представляли сільські та Устилузьку міську ради. Завершення його приурочили до Дня незалежності України. Володарем «Золотого кубку», чемпіоном району, стала команда Зимнівської сільради. «Срібло» здобула команда Володимирівки а третє місце посіла команда, що представляла місто Устилуг. Були також визначені кращі гравці турніру. Кращим бомбардиром став Віталій Татарінцев (с. Зимне), захисником – Олексій Свинаренко з тієї ж команди, кращим воротарем – Герман Улянов (с. Володимирівка). Звання кращого гравця отримав Віталій Юрчук із команди міста Устилуг. Окремою відзнакою нагороджено наймолодшого гравця турніру, воротаря Устилузької команди Дмитра Переходька.

У районі створено центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», що успішно працюють у м.Устилуг, с.Хобултова, та новостворений центр в с. Овадне, спортсмени цих рад беруть активну участь у районних та обласних змаганнях, особисто пропагують активний спосіб життя.

У місті Устилузі Володимир-Волинського району рішенням сесії міської ради від 9 жовтня 2006 року №7/3 створено Центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”, якому передано у власність штучний спортивний майданчик для ігрових видів спорту. Завершено капітальний ремонт спортивного залу (проведено заміну підлоги, встановлено нові пластикові вікна, відремонтовано приміщення. Залишилось встановити опалювальний котел та запустити систему опалення задля функціонування спортивної споруди).

У 2014р. проведено капітальний ремонт футбольного поля с. Володимирівка.
Зроблено пристосоване приміщення (малий спортивний зал) для занять фізичною культурою та спортом в НВК ЗОШ с.Льотниче. Реконструйоване футбольне поле в с.Зоря та спортивний майданчик за сприяння спонсорів. Побудоване футбольне поле за сприянням молодіжної громадської організації «Нова ідея» у с. Селець за рахунок спонсорських коштів.
Хотілось би, щоб органи місцевого самоврядування приділяли більше уваги своїм представникам щодо участі в районних змаганнях, які є візитівками місцевих громад в районному фізкультурно – спортивному житті.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа