<

Скандал між циганами та лікарями в інфекційному відділенні Володимир-Волинського ТМО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:28 | 18.02.2016 / Володимир / , /
Перегляди
8
/ коментарі 3

18-го лютого у інфекційному відділенні Володимир-Волинського відбувся скандал між ромами (циганами) та лікарями, який закінчився викликом поліції.

Ситуація трапилася через те, що лікар зробила зауваження відвідувачам та повідомила, що у відділенні карантин і провідувати хворих не можна. Після цих слів, роми здійняли балаган, кричали та нецензурно висловлювалися в адресу мед. працівників та навіть погрожували, якщо їх не пустять у відділення.

Після цього, працівники медичної установики викликали поліцію.

Як повідомив виданню начальник Володимир-Волинського відділку поліції Михайло Бобик, справді кілька осіб ромської національності хуліганили у медичному закладі. Правоохоронці зареєстрували правопорушення та оформили проток за статтею 173-й “Дрібне хуліганство” Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поспілкувавшись із головним лікарем Володимир-Волинського ТМО Олександром Клачуком, то вияснили, що подібні ситуації у відділеннях лікарні трапляються часто і лише із ромами. Причиною конфліктів скоріш за все є, те що роми приходять у відділення всім “циганським табором” аби провідати одну людину і цим самим заважають і лікарям працювати та й іншим пацієнтам.




коментарів: 3
  1. нехай керівництво закладу охорону організує в цьому відділенні – і відразу ряд проблем з громадянами ромської національності відпаде !

  2. Цигани в інфекційному живуть роками… А умови які в відділенні, напевно йдем у Європу(чи попу).

  3. Я як там лежала з дитиною, то вони навіть в ночі не давали відпочити! Кричали, музику на всю включали… Ці люди не вміють себе поводити. Їх там навала!!! Коли виписувалась, то вони були в КОЖНІЙ палаті!!! Це сморід сигарет,бруду… ви собі уявіть!!!
    Безпеки здоров”я теж там не має. З чим би людина там не лежала, все одно контакт з нею іде, бо туалет спільний!!! Це неподобство!!! Такого ніде не має! Хай заїдуть в ближній Нововолинськ і глянуть яка там інфекційна!!! В КОЖНІЙ палаті туалет, умивальник і душ!!! А в нас… Для мене і моєї дитини це був кошмар!
    Дівчата в лікарні з ними не можуть справится, їх там нашестя! А іншим до цієї лікарні байдуже!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота