<

Розширять спектр ремонтних робіт на вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:13 | 11.10.2016 / Володимир / /
Перегляди
10
/ коментарів 5

На брифінгу, 11-го жовтня,  із представниками місцевих ЗМІ мер Володимира-Волинського Петро Саганюк повідомив, що планують розширити діапазон ремонтних робіт по вулиці Ковельській та планують провести роботи по заміні електроопор.

“Ми робимо вулицю Ковельську і хочемо праву сторону, де електроопори вимостити бруківкою. У нас до половини вулиці Ковельської електроопори стоять на тротуарах, де є бруківка. І сьогодні, якщо зробити вулицю та поміняти бруківку, то настане час через півроку-рік і прийдеться міняти електроопори, так як по вулиці Луцькій. І є така думка, що електроопори, які розміщені на тротуарах щоб потім лишній раз не підіймати на тротуарах бруківку для заміни електроопор, то ми подумали і порадились щоб провести такі роботи одночасно. Тим більше, що ми маємо перевиконання по 9-ти місяцях.” – зазначив Петро Саганюк.

Додамо, що по вулиці Ковельській ще напочатку вересня розпочались ремонтні роботи дорожнього покриття, заміна бордюр та паралельно планується провести ремонт тротуару і викласти бруківкою пішохідну зону.




коментарів: 5
  1. У Володимирі постійно щось роблять,а у Нововолинську всі кошти гребуть під свою жирну п’яту точку та кричать “Немає коштів”

    • у Володимирі роблять те , що каже папа , а не депутати і громада і де можна так дерибанити бюджетні кошти , що комар носа не підточичь, тут папик ас бо має чимало досвіду та практику у такиї ділах

  2. Те що роблять то добре ,але потрібно ще три неділі щоб дойти до другого світлофора ,а може і більше ,а зима на носі .

  3. У Володимирі дійсно робиться велика кількість робіт з благоустрою, а те що декільком дов*ойо*ам це не подобається, то це їхні проблеми

  4. Вчора біля 8 садка …розззззпочали прибирати гріхи завідувача. Ставлять бордюр на пеньок гнилий доріжка одна на одну навпроти не виходить- хай так і лишать. А чому не глянути де люди стежки потоптали і саме там розширити територію? Перехід з доріжки на доріжку біля 142го розширити. А от ларьок впертий посеред зони відпочинку -так і красується. Територія ж приватизована. Чому ніде не предбачені лавки і кишені для них? Цей куток не має зони відпочинку!!! То що важко 1-2 лавки для відпочинку старшим людям, мамам з малятками поставити?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок