<

Водіїв і пішоходів залишили без дорожніх знаків та розмітки на одній із центральних вулиць Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:08 | 16.12.2016 / Володимир / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

На вулиці Ковельській відсутня дорожня розмітка, а також понад тиждень демонтована значна частина дорожніх знаків. На одному з перехресть центральної вулиці та бічних не працює світлофор. Місцеві водії та жителі міста “дотримуються” ПДР по пам’яті.

Мер Володимира-Волинського на щотижневому брифінгу (12-го грудня) із місцевими журналістами повідомив, що у місті одна з найбільш проблемних вулиць це Ковельська.

“Ви знаєте про проблеми на Ковельській. Поклали новий асфальт настали холоди, та й не доробили вулицю до кінця. Тому дорожньої розмітки зараз немає. Я говорив з Хільчуком (Микола Хільчук, начальник філії “Володимир-Волинська ДЕД” – ред.) , то він казав, що потрібна плюсова температура і зробить її. Щодо дорожніх знаків, то значна частина їх були розміщені на старих стовбах, а ми зараз замінюємо електроопори і після цього дорожні знаки повернуться на свої місця.” – розповів Петро Саганюк.

Також на Ковельській почало просідати нове асфальтне покриття, біля кафе “Лакомка”. Нагадаємо, що саме другий відрізок відремонтованої дороги є найбільш проблемним та відразу водії скаржились на хвилястість покриття.

Саганюк повідомив, що зобов’яжуть підрядника ліквідувати недопрацювання. Додамо, наразі працівники “Аміла” зайняті тим, що “відкопують” з-під асфальту каналізаційні та водовідвідні люки, які перед цим заасфальтували.

Питання облаштування пішохідних переходів на вулиці Ковельській також підняли на сесії міських депутатів 15-го грудня. Зокрема Сергій Радкевич, очільник фракції “УКРОП”, запропонував поставити хоча б тимчасові дорожні знаки, адже коли місцеві жителі і водії керуються ПДР по пам’яті, то ця ситуація небазпечна коли автомобіли лише здійснюють транзит через місто.

Нагадаємо, що на Ковельській знаходиться також школа №3, де раніше для безпеки учнів були покладені “лежачі поліцейські”, а наразі демонтовані.

На сесії міський голова Саганюк доручив при першій можливісті і відповідних погодніх умовах навести порядок з пішохідними переходами.




один коментар
  1. На вул Луцькій ,навпроти парку Слов’янский біля Гайдамацькоі нема знака пішоходний перехід ,на цьому місці переходити дуже небезпечно ,бо машини на великій швидкості виізджають з-за повороту ,а тут переходять учні гімназіі .В нашоі влади ,поки грім не вдарить ,а далі по темі .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота