<

Ремонт дороги у Володимир-Волинському районі: висипати асфальт у ямку і готово?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:56 | 25.05.2016 / Володимир / , /
Перегляди
42
/ 1 коментар

25-го травня на відрізку дороги Володимир-Волинський – Нововолинськ, поблизу села Суходоли, працівники дорожньої служби проводили ямковий ремонт дороги.

Як повідомив журналіту інтернет-видання “БУГ” житель Володимира-Волинського, підприємець Андрій Кандиба, що дорожні роботи, на його думку, виконуються не якісно. Як розповів підприємець, відразу привернуло увагу те, що ремонт проводять після 18-ї години, а потім звернув увагу на те, яким саме чином.

“Проїжджаючи повз, ми побачили, що дорожники висипають холодний асфальт у ямки, а вкатують його автомобілі, які проїздять. Це викликало у мене обурення, ми зупинились і я підійшов запитати, що за підприємство проводить такий ремонт дороги. Працівники повідомили, що працюють у Володимир-Волинському облавтодорі під керівництвом Хільчука. Після цього викликав поліцію, але дорожники в цей час поїхали до Нововолинська. Усе що зафіксував також передав для поліції. Дуже ганебно з боку керівників, так відноситись до покладених обов’язків. справа передана на контроль в область, думаю, швидше за все будуть знову кадрові рішення,” – зазначив Андрій Кандиба.

Представниками правоохоронних органів узяли пояснення у Андрія Кандиби, який запідозрив правопорушення. Поліцейські також зняли мірки із так званих дорожніх “латок”. Тепер вже правоохоронні органи будуть встановлювати хто проводив ремонтні дороги та чи витримані усі вимоги.

D
D
Í
é
]
=
=
D
é
¦
Висота телефону – 11,5 сантиметрів
é




один коментар
  1. Служба автомобільних доріг у Волинській області :

    Дякуємо небайдужим громадянам за оперативне реагування на виявлений брак.
    Служба автодоріг в області запевняє, що під час приймання виконаних робіт працівниками технічного контролю неналежно виконані підрядником роботи прийняті не будуть. Нагадуємо телефони диспетчера Служби автомобільних доріг у Волинській області 78 54 69, 25 01 92 і просимо інформувати про такі факти недбальства, а також про крадіжки і нищення дорожнього обладнання. Тільки спільними зусиллями з громадськістю зробимо наші дороги кращими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя