<

Працює, донатить ЗСУ і платить податки: птахофабрика у Володимирі спростувала інформацію про те, що знаходиться на межі виживання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:45 | 12.01.2023 / Володимир / /
Перегляди
1018
/ Коментарі відсутні

Крайніми днями в інформаційному полі Володимира з’явилася інформація, що птахофабрика опинилася на межі виживання через конфлікт ексакціонера Коваленка з родиною Добкіних.

Цей конфлікт жодним чином не позначається на роботі підприємства, а врегульовується в судовому порядку, йдеться на фейсбук-сторінці птахофабрики.

Нагадуємо, конфлікт між родиною Добкіних та Олексієм Коваленком викинув успішний бізнес – бренд курятини “Епікур” – з десятки в аутсайдери.

Перша теза, яку спростовує Володимир-Волинська птахофабрика, те, що підприємство знаходиться на межі виживання.

Пресслужба птахофабрики зазначає, що це неправда і просить не “розкидатися” гучними особистими тезами. Натомість запевняє, що продовжує працювати та допомагає ЗСУ.

“Для прикладу мільйон на морський флот дронів (листопад 2022 року). І вже з початку цього 2023 року ми підтримали Збройні сили та допомогли придбати два тепловізори й авто, про що є інформація від військовослужбовців й на нашій сторінці також.

Розпочинаючи з 24-го лютого і по сьогодні на потреби ЗСУ, ТрО та волонтерів перерахували та надали допомоги на понад 5 мільйонів гривень. Звичайно такі хороші справи хочеться робити тихо, але ситуація вимагає оприлюднити їх”, – йдеться в повідомленні.

За попередніми підрахунками у 2022 році фабрикою було сплачено податків на загальну суму понад 221,8 мільйона гривень, з них Володимирська ОТГ отримала понад 32,3 мільйона гривень (дані по Володимиру за 15 грудня 2022 року, ще будуть уточнені). В порівнянні з 2021, де за підсумками всього року сума податків склала 220 мільйонів гривень.

Варто зазначити, що Володимир-Волинська птахофабрика й надалі посідає 4-ту сходинку за обсягами виробництва м’яса курей-бройлерів в Україні.

Наступна теза, яку спростовують – це те, що продукція підприємства певний час була відсутня на полицях магазинів є повністю абсурдною.

На діяльності птахофабрики позначилися військові дії та широкомасштабне вторгнення. Ще наприкінці лютого 2022 року – початку березня підприємство не мало змоги доставляти продукцію лише до міст Харкова й Києва через інтенсивні обстріли та напружену в них ситуацію.

“Однак, завдяки зусиллям ЗСУ ми змогли відновити поставки до Києва з 8-го березня, а Харкова – 13-го березня. З того часу, наша продукція присутня майже у всіх супермаркетах національних мереж”, – йдеться у дописі.

Підприємство продовжує роботу всіх філіалів й зокрема Харківського, Дніпровського та Одеського, де є частими ворожі обстріли. Працює з логістикою, партнерами по торговельних мережах, щоб разом повертатися на звільнені від окупантів території.

“Наша ціль – вистояти поруч з колегами, партнерами та конкурентами на економічному фронті, забезпечувати продуктову безпеку, надавати українцям роботу та разом йти до такої омріяної перемоги!” – йдеться у дописі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа