<

Попередня влада боялася робити через складний рельєф: у Володимирі завершили асфальтування двох вулиць

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:52 | 19.11.2022 / Володимир / , /
Перегляди
2102
/ 1 коментар

Попри воєнний стан у Володимирі тривають роботи з благоустрою міста. Так, 15-го листопада на вулиці Леонтовича поклали фінальний шар асфальтного покриття. Також завершили ремонтні роботи на вулиці Огієнка.

Нагадаємо, ремонт дороги на вулиці Леонтовича, яка забезпечує прохід до ЗДО №2 та лікарні, розпочались наприкінці жовтня. Роботи виконує Товариство з обмеженою відповідальністю “АВАКС ПРОФ” із Тернополя. Вартість ремонту 190 м дорожнього покриття та встановлення бордюрів – 1 041 900 грн. Роботи фінансуються з міського бюджету.

Як зазначив переший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, ремонтування даної вулиці було досить складним, оскільки будинки там розташовані дещо нижче дороги, тож перед підрядниками постало нелегке завдання.

Мешканка даної вулиці Надія Король, яка проживає там уже 25 років, зазначає, що на Леонтовича ніколи не було хорошої дороги, там раніше було болото. Щоб хоч якось зарадити, люди утворили насип – підвищення. Внаслідок цього, хати опинились на рівень нижче від дороги.

“Тому кожен з керівників, хоч і ходили і просили люди, кожен боявся робити тут дорогу через складний рельєф. Витоку води немає на вулицю Ковельську і тут був застій”, – додала жінка.

Також депутатська комісія на чолі із першим заступником проінспектували якість ремонтних робіт на вулиці Огієнка біля колишнього навчального комбінату. Там вдалось прокласти 340 м асфальтного покриття. Ремонтні роботи виконали підрядники «Луцька ДПМК», вартість яких склала 1 млн 275 тис. грн.

Жителька вулиці Івана Огієнка Валентина Степанівна зазначає, що вони вже близько 15 років оббивали пороги міської влади, щоб добитися ремонту дороги, оскільки вона була у дуже поганому стані.

Окрім ремонту на даній вулиці водночас провели й роботи з благоустрою, спиляли аварійні дерева та відразу випробували новий трактор у роботі. За допомогою техніки, на місці гілки перемололи на тріски, які Володимиртепло спалить на твердопаливних котельнях.

Нагадаємо, на сесії 30-го вересня прийняли зміни до бюджету, де передбачили 4,5 млн грн на поточний ремонт трьох вулиць Леонтовича, Огієнка та Річинського та облаштування з’їзду з вулиці Луцької до ж/б №№156, 158. Також йшлося про ямковий ремонт вулиць.




один коментар
  1. Та бляха кругом асфальтують но крім вулиці Кожедуба і 20 липня. 100 метрів не можна до порядку довести. Діти в школу по багнюці ходять. За то Матвійчук в теплі свою сраку по Володимирі возить.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя