<

Для комунальників Володимира закупили новий трактор з подрібнювачем гілок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:19 | 19.11.2022 / Володимир / /
Перегляди
1635
/ 1 коментар

15-го листопада теплоенерго Володимира випробувало у роботі новий трактор із подрібнювачем гілок та причіпом, вартістю понад 3 млн грн.

Придбали трактор фірми “New Holland” з причепом “Кобзаренко”, щипобійкою та фронтальним навантажувачем за кошти міського бюджету, вартістю 3 млн 144 тисячі грн.

Його роботи перевіряла виїзна комісія депутатів на чолі з першим заступником міського голови Ярославом Матвійчуком під час інспекції з покращення благоустрою міста на нещодавно заасфальтованій вулиці Огієнка.

Як зазначив директор підприємства Сергій Коба, дана техніка є необхідною місту, оскільки дуже багато зачищається дерев. Відповідно гілля буде одразу перебиватися і спалюватися у міських котельнях, які працюють на твердому паливі.

“Сьогодні це є актуально, оскільки енергоносії, зокрема газ, є дуже дорогі. Ще дві котельні в цьому році перевели на тверде паливо. Тому будемо працювати, буде користь і для нашого міста і для підприємства”, – додав начальник Володимиртепла.

Нагадаємо на сесії 30-го вересня до міського бюджету Володимира на 2022 рік внесли зміни, де передбачили на купівлю трактора з фронтальним навантажувачем, подрібнювачем гілок та причіпом для КП «Володимиртепло» 3 294 052 млн грн.

Читайте також: У Володимирі встановили нові твердопаливні котли за 6 млн грн




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця