<

Недобуд, що мав бути гуртожитком для військових у Володимирі-Волинському, перетворюється на смітник та притон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:50 | 8.05.2020 / Володимир / /
Перегляди
38
/ 1 коментар

Мешканці другого військового містечка у Володимирі-Волинському звернулися до редакції БУГу з наріканнями: будівництво гуртожитку для військовослужбовців на вулиці Поліської Січі покинули. Недобуд і територія біля нього тепер перетворилася на смітник, а ще там збираються гучні компанії.

Згідно з будівельним паспортом, біля парку повинні були побудувати 4-поверховий гуртожиток для військових на 53 квартири. Замовник робіт – Західне територіальне квартирно-експлуатаційне управління. Земля під парком належить Міноборони.

Добудувати об’єкт повинні у третьому кварталі 2020-го року, тобто влітку-на початку осені. Проте наразі на місці гуртожитку лише фундамент і стіни першого поверху. Вангуємо, що вчасно об’єкт в експлуатацію не здадуть. Такої ж думки мешканці військового містечка.

Будівельники тут не працюють вжедавно, розповідають БУГу. Покинув об’єкт навіть охоронник. Тому ймовірно тепер недобуд, побоюються місцеві жителі, стане притоном.

На території будівництва і біля неї – багато розкиданого сміття, пляшок, паркан зламаний. А по сусідству – музей локальних війн. І перед його парканом тепер також сміття.

Володимирчани побоюються, що на територію зможуть вільно зайти діти, оскільки неподалік дитячий майданчик, а це небезпечно. Крім того, люди не звикли бачити біля своїх домівок таке видовище, а через компанії, які вподобали собі місце, страшно ходити тут уночі.

Миритися зтаким сусідством, розповідають, ніхто не буде.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя