<

На автостанції Володимира-Волинського планують навести порядок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:54 | 10.07.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ 1 коментар

На території Володимир-Волинської автостанції планують провести роботи із ямкового ремонту асфальтного покриття, а також вияснити на яких підставах на орендованій землі розташували МАФи.

Про це говорили під час брифінгу 10-го липня з міським головою Петром Саганюком.

Мер розповів, що в місті широкомасштабно тривають роботи з благоустрою міста до 1030-ї річниці Дня Володимира-Волинського.

Саганюк зазначив, що днями планують провести ямковий ремонт асфальтного покриття на території для під’їзду і на парковці поблизу автостанції.

Також враховуючи те, що нещодавно в Україні вступив в дію Закон про заборону розташування МАФів на тротуарах, мер зазначив, що у місті таких немає, а всі існуючі не заважають пішоходам. Є лише момент – ряд таких конструкцій знаходиться на тепломережах. Однак Саганюк запевнив, що є домовленість із власниками МАФів, що в разі виникнення потреби їх приймуть.

Єдині МАФи, розташування яких потрібно перевірити, це ті, які знаходяться на території автостанції. За словами міського голови, земля передана в оренду автостанції, а хто дав дозвіл для їх встановлення не відомо. Ймовірно так розпорядився директор автостанції.




один коментар
  1. Пане Саганюк,Ви хочете *добити*свого колегу з Нововолинська? Мало того,що місто переасфальтували,то ще й автостанцію хочете привести в належний стан? Не бути ВОЛОДИМИРУ заповідником совка!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок